İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Gülbeşeker aynısını düşünüyorum zaten bu sebeple dedim ya 60-65 soruya bakıp kolay diye atlıyorlar diye. öyle bakacak olursak o zaman her sınav kolay. çeldirici sorular zoru sorular olacak ki bilenle bilmeyeni ayırt etsin. 70 soruyu zaten herkes yapıyor önemli olan üstünü yapmak. dediğiniz o sorularda hakikaten düşmeyen varsa helal olsun derim
-
@Gülbeşeker İŞ BU soruları soran hshdshdhshdhshdshdh
-
@Gülbeşeker buralar hep boyle çok bilen insanlarla dolar sonuç açıklanınca yok olur giderler. 78 ve üzeri alanlar mülakata kalır Tahminim .
-
d'den sonrasını okuyan var mı ? ahahaha. Ciddiye almayın şunu ya
-
@SonerY iş bu zımbırtıyı doğru yere yazsa tam okurdu sonuna çok güldüm
-
@İbbfli19 insanlar size neden birbirinizin benzeri olan bir kadroya atanmaniza ragmen burda il goc olmassa ölcekmissiniz gibi davranmanizin sebebini sordu. Ki biri denetmenlik biri uzman yardimciligi kadrosu. Sgk en iyi tasro kadrosudur. Nedir keyfinize gore bu sinava da girmissinizdir ki hakkinizdir ama işin vicdani boyutu size kalmistir. O zaman kosede beklersiniz burda insanlari 85 le kapatcak diye demorilize etmeye calismazsiniz. Unutmayin sizde kisa sure once burda işşizler ordusundaydiniz eger empati yapmassak onumuze gelen her kadroya basvurursak atanmamiza ragmen geride kalan insanlarin cok canini yakmis oluruz. Kimse geldigi yeri unutmamali bence.
-
@İbbfli19 O en sonda by dedin ya. İçim bi cız etmedi değil.
-
-
-
Müfettişlik, Sgk , guy ve dguy olanların il göçe girmesinde tek bahane memlekete dönme arzusu isteğidir başka açıklaması olamaz herhalde. Onun dışında başvuranlar egosunu tatmin etmek uğruna sınırda kalanların hakkına tecavüz etmiş demektir. Atanmadan önce buralarda birbirlerimize verdiğimiz sözleri unutmayınız.
-
@Godot çok duygusal bir durumdu:))kafası karışık insan cümle kurarken bile kendini belli ediyor..
-
@Gülbeşeker Gürcistanı da çoğu yanlış yapmış
-
@İbbfli19 ablacım sen bana mı mantık dışı diyon? Tek tek iletilerime mi baktın jdjxj o kadar kırıldın mı yav? Valla gözlerim kanaya kanaya sonuna kadar okudum şu iletiyi. Hakaret edemezsiniz deyip döktürmüş jdjdj. Demeeek isteyen, çalışmayacağı bi kurumun sınavına da girer ve çalışmaz. Bu da kimseyi ilgilendirmez ha. Olmuşsun sen. Hll spr dvm.
-
@roses Utancımdan yazmadım onu benim de yanlış o
-
Ne kadar doğru bilmiyorum ancak 77 doğru ile mülakat çalışmalarına başlıyorum. Mülakat puanlarının buralara gelmesini bekleyeceğiz artık
-
@Gülbeşeker Utanmayin hocam sınav psikolojisi bu her şey olabilir
-
@St-anger hocam insallah puanlar dusecek bn oyle umit ediyorum zaten
-
@roses Ben de halk egemenliğimi yanlış yaptım sorunun içinde cevabı olmasına rağmen, siyasi partilerin denetimine sınav heyecanı TBBM yaptım:)) Bu tarz şeyler çoğu kişi de var arkadaşlar en iyi adamın bile heyecan, stres ve o an soruyu yanlış algılamak gibi sebeplerden zaten kafadan ortalama 10 yanlışı çıkar.
-
Benim doğru sayım iyi gibi mülakata kalırım veya kalamam bilemiyorum nasip artık.
Mevzuata da baya çalıştım hatalı okumaktan yanlış yaptığım soru var ,yine ergenlik sorusunu 18 yaptım, değiştirip 17 yaptım kendimce yorum yapıp.
Keza maliyeden, iktisattan yanlışlarım var ki doğal yanlış sorular vardı.
Demem o ki sınav ne kadar kolay olsa da her bölümden yanlış yapılacak sorular vardı.
Bu saatten sonra kendimizi yormanın anlamı yok zaten ilansızlığın yorgunluğu var.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. -
O malum yazıyı okuyanların göz muayenesi ve psikolojik tedavi masraflarını üstleniyorum arkadaşlar