İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@SonerY dostum bende 16x50 1200 diye buldum birde diyorum herhalde soru hatalı çıkmıyor :))
-
@St-anger kolay olmasının da böyle handikapları var arkadaşlar ufak tefek hatalar böyle yapanlar var görüyoruz ki o yüzden 84 ile 83 kapatır demek yanlış olur en babası 80 ile kapatır o da en babası
-
İtiraz süresi bitince sonuçlar hemen açıklanıyor mu arkadaşlar ??
-
@marshalerner yanlis yaptigim soruya karsin bu kadar zor degil. Naptin baskan.:)
-
Dışsallık sorusunu “etkilememesi” diye okuyup harcama yansızlığı yapmışım , daha duymadım bunu yanlış yapanı
-
@muzgor sanmıyorum hocam
-
@DaronAcemoglu yanlış olan bir soruda A yada farklı bir şıkkı işaretlemek farkeder mi? Boş yapıyorsun sadece. Bunu demek istemezdim ama üslubun bunu hak ediyor.
-
1-Turizm amaçlı vize : insanı yaptım gerekçe kısa dönem 2 yıl veriliyordu olmaması lazım kendimi kandırdım sınavda ve yanlış
2- iktisat bütçe sorusu b yi işaretledim 2000 2000 4000 bütçe yapıyor neden işaretledim bende bilmiyorum gözden kaçtı gitti
3-Ab dersleri aldık üni de ab brüksel bilinç altımda sürekli ama CENEVRE İŞARETLEDİM anlam veremiyorsun böyle olabiliyor sınavda KİM MİLYONERDE İLK SORUDA ELENENLERE GÜLMEYİN
4-KDV ÖTV : KDV 1985 Dİ İYİ BİLİYORUM ÖTV DE 2001 İLE 2002 GİTTİM GELDİM TABİKİ YANLIŞI İŞARETLEDİM
5- BORÇ SERVİS ORANI PAYDA DA İHRACAT OLACAK DEDİM 2 ŞIK VAR TABİKİ YANLIŞI İŞARETLEDİM
6-VERGİ EROZYON/ÇÖLÜ HALA anlamlandıramıyorum
7-sahte vize iptal dedim sonra yargısal süreç için askı dedim son dk da
8-bretix sınavdan çıkınca aklıma geldi bu ifade genişleme yorgunluğu yaptım
9-alsas loren fransa-italya mı almanya -fransa mı diye gittim geldim yanlışı işaretledim
10-TARTIŞILAN 3 soru yanlış olduğunu anladım İKTİSADA yeni yorum mu getircen kendine gel yanlış debelleşme dedim kendi kendime 2 si doğru 1 i yanlış işaretle geç not BU TARTIŞILAN SORULARA DERİNLEMESİNE DÜŞÜNÜLMESİNE GEREK YOK ONU ANLADIK
11-Hizmet yönünden soruda demiş diğeri neydi düşünüyorum aklıma gelmiyor yer yönünden yönetim işte ama gelmiyor motor duruyor nevşehir belediyesi
12- tarım ve orman bak açık bariz diğerleri yurt dışı temsilcilik vs açısından düşünürsek -kamu diplomasisi
13-liberalizm neden yanlış tanrım didim sınırsız özgür- eşit ahlak
14-almanya ulıusal birlik 1871 işaretledim 65 e döndüm
15-daha 8 tane var hatırlayamıyorum şimdilik 76-77 net kesin hadi en kötü tablo 76 net diyelim 1 soruda muallak ne işaretledim hatırlayamıyorum. -
@NYXZ seni tanimak istiyorum yiğidim:)
-
@varol, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ seni tanimak istiyorum yiğidim:)
Birde sınavda yanımda oturan sınavdaş bir bacak sallıyor işaretleme yapamıyorum masa zangır zangır titriyor görevliye dedim şuna sakinleştirici verin işaretlemiyorum dedim ybu d blok
-
@errayn hemen okuyum o zaman
-
@NYXZ ha iyi benim olmus olmam imkansiz
-
16-hazine ve merkez bankası ayrımı sorusu- hepsi yaptım cevap b miş okuyunca mantıklı geldi
17- yaş küçüklüğü sorusu- dedim kısıtlama halleri ve yaş küçüklüğü durumu var savurganlık kısıtlama hali dedim ama yaş küçüklüğü işaretledim beynime komut işlemiyor sınavda anlamıyorum
18-subjektif vergi mükellefin üzreinde yaptığı psikolojik etki dedim sayısal bir ifade yok dedim ama gittim subjektif işaretledim -
@Hayaller71 dostum 2-3 dk boşa gider benden söylemesi okumadım ama boş bir insan dolu birşey yazamaz
-
@St-anger yani hocam bence kac doğru yaptım degilde mülakatta daha çok sende ki potansiyeli görmek istiyorlar yani 5 taneyi bilip gecemeyende var 1 tane bilip geçende var
-
@NYXZ Kamu diplomasisi sorusu baya kaliteli geldi bana ve tabiki yanlış yaptım
-
Kendimizle dalga gecme saati baslamis bulunmaktadir, kendine güvenen böyle gelsin.:)
-
19- kamu tekitim harcaması bariz ama ben cari harcama olması lazım diyorum cari-tüketim aynı işte işaretle mali transferde ne geziyorsun
20-imf stand by 12 yapmışım
21- anayasa mahkemesi 4 yıl o da başkan mış aklımda başkan kalmış
22-insan hakları sözleşmesi 1987- yaptım ama 1990 da yapmış olabilirim tam net değil
23- mrpl yi de tam hatırlamıyorum ücretten yüksek olması lazımdı grafiğe göre ama a demişde olabilirim hatırlamıyorum GRAFİĞİ ÇİZEREK YAPTIM BİR DE
24 almanya ulusal birlik NOT: ARKADAŞLAR GÖÇ İDARESİNDE ALMANYA GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE İŞARETLEYİN HER SINAVDA ALMANYA VAR ANLAMADIM GİTTİ ALMAN ÇALIŞAN MI VAR KURUMDA 2. Bu sınavda iktisatta merkez ve taşşra için ÜRETİM TEORSİ üzerinden gitmişler gibi çoğunlukla. -
@ridvan GM aybü ye gönderiyor aybü 5 iş günü içerisinde sonuçlandırıyor
-
Büruksel cevabini, buruksel lahanasindan isaretleyen varmi peki aranizda.
Sallamsyonda level atladim.
Soruda avrupa gwciyor bilgim yok. Yani okumusumdirda aklima gelmiyor diyelim. Sirf avrupaya antipatik baktigimdan sizi gidi buruksel lahanalari dedim. Deyis o deyis patladi gitti.