İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Twitter da bir arkadaş kafayı yemek üzereyken SPSS program aracılığıyla taban puan analizi yapmış puan ortalaması 81 olan 56 veri ile hesaplama yapılmış ve 73-75 arası bir aralıkta kapatacağını saptamış veriler de %90 güven aralığında ayrıca icra müdürlüğüne 700 kişi alınacaktı ve mülakata 1400 kişi çağırılacaktı 11.600 başvuru sayısı vardı 10.000 kişi girdi sınava sınav sonrasında 80 ler hava da uçuşuyordu sonuç 72 ile kapattı
-
Guy etinliği var arkadaşlar twitterda destek olalım.
-
@aksu8935 77-78 hocam bu sınav bence. 80 ve üstü bana mantıklı gelmiyor açıkçası.
-
@Estevez, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ o arkadaşın nickine laf etmiştin ibbf diye bak sen nasıl yazdın kusura bakma dayanamadım yazmadan hayat işte
Sıkıntı yok yanlış yazmışım normalde doğru yazarım hızlı yazımdan gözden kaçmış ama nick'im için kullanacaksam doğru yazmalıyım turizm ile süpriz i de yanlış yazarım hep brükseli de yanlış yazardım mesele doğrusunu öğrenmek ZAMANIN başnakanı ya da ayrı mı bitişik mi hep karıştırırım diyordu açıp da nasıl yazılıyor diye bakmıyor öğrenmek lazım
-
@aksu8935, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Twitter da bir arkadaş kafayı yemek üzereyken SPSS program aracılığıyla taban puan analizi yapmış puan ortalaması 81 olan 56 veri ile hesaplama yapılmış ve 73-75 arası bir aralıkta kapatacağını saptamış veriler de %90 güven aralığında ayrıca icra müdürlüğüne 700 kişi alınacaktı ve mülakata 1400 kişi çağırılacaktı 11.600 başvuru sayısı vardı 10.000 kişi girdi sınava sınav sonrasında 80 ler hava da uçuşuyordu sonuç 72 ile kapattı
Ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur istatistik önemlidir her zaman varyans ve starndart sapma verileri iyi ise kesin sonuç çıkartır
-
@NYXZ bürüksel:)
-
@varol, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ bürüksel:)
ünlü düşmesi olmuş hocam zamanla taş devrinde bürüksel tek dişi kalmış medeniyet çağında brüksel
-
-
@NYXZ hani derler ya insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş tam onun gibi oldu ondan yazdım. Tabii ki insanlık hali zaten bizim fakülteyi genel olarak yanlış yazıyoruz yoksa ona takılmadım
-
@NYXZ bakıcaz dediklerim önemli mü katsayısı sigma felan da önemli istatistikte sadece paylaşını yazdım karamsar olmamak motive etmek amacıyla hakimlik içinde 95 işaretleyen vardı anketlerde ama en yüksek 92 alan vardı yanlıs hatırlamıyorsam anketlere inanmıyorum
-
İKTİSADİ (İ) VE İDARİ(İ) BİLİMLER (B) FAKÜLTESİ(F) : İİBF
İBFF YANLIŞ ESKİDEN İBF YAZILIYORDU BEN ONU YAZARIM HEP İKTİSADİ BİLİMLER FAKÜLTESİ DİYE BÖLÜM İKTİSAT OLDUĞU İÇİN
İBBF YANLIŞ -
İcra sinavini kolaymiydi bide mülakata kaç kişi kaldı?eğer anketler bu kadar yaniltiyciysa hiç yapılması n o zamn fena moral bozuyor
-
@NYXZ bakıcaz dediklerim önemli mü katsayısı sigma felan da önemli istatistikte sadece paylaşını yazdım karamsar olmamak motive etmek amacıyla hakimlik içinde 95 işaretleyen vardı anketlerde ama en yüksek 92 alan vardı yanlıs hatırlamıyorsam anketlere inanmıyorum
Genede ben enseyi karartmamak lazım diyorum ilk 400 85 üstü olsa son 400 illa tökezlemiştir 25 yanlış civarlarında istatistik olarak da mümkün ...
-
@NYXZ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fan'ı olabilir hemen bölüme de yormamak lazım
-
@Estevez, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fan'ı olabilir hemen bölüme de yormamak lazım
Kendisi ortalıkta yok öyle olsa gereken açıklamayı yapardı herhalde belki denetime çıkmıştır sgk primleri yatmayan emekçi kardeşlerin işini görmeye ulaşabilirsen sorarsın İstanbul büyük şehir fanı mısın diye :)?
-
@zeyyyuss kolaydı nispeten girdim o sınava ama genelde hukuk adalet mezunu girdi bunla kıyaslanmaz
-
Icra mudurlugunde de 80 ler havada ucusuyomus arkadaslar sonuc ortada
-
gençler, şu 85 ve üstü alanlar var ya hani hah işte o ne biliyor musunuz? adam sınavdan çıkıyor "oo çok basitti" ertesi gün sorular açıklanıyor "kolaydı ya ben bi bakayım 85 yapmışımdır heralde" diyor o heyecanla bakıyor emin olamadıklarını da doğru kabul ediyor veee 85i yapıştırıyor. o puanlar eve gidince 2-3 puan düşüyor çoğu insanın bundan haberi yok aynı olayı birkaç kere yaşadım. soruların açıklandığı gün olan doğru sayımla sakin kafayla baktığım doğru sayısı asla aynı olmadı. emin olun ki o 85ler sonuçlar açıklanınca aa nasıl 83 ya, nasıl 82 ya ben 85 hesapladım, kaç soru iptal edildi acaba 81 almışım'a kadar gelecek. sınavın zor olması demek ayırt edici olması demek evet kabul, ancak kolay olması da düşenle düşmeyeni ayırmak demek ve kabul edelim çoğumuz çoğu soruya düşüyoruz. sınav psikolojisi bu. o nedenle bakmayın kimin ne dediğine bu kadar.
-
Dostlar bu sınav 78-79 bandında kapatır süpriz olursa 80 diyorum
-
@adam-simith ya ben basta bu anketleri bayağı ciddiye aldim ama artik ben bile fark ediyorum. Facebooktaki anketin birinde 76-80 arasini isaretleyen biri bir diger ankette 84 isaretlemis nasil oluyor anlamadim.