İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@gencbiraday suanki haliyle mi.İptal ve cevaplar düzelirse ne olur?
-
@zenginmemur ayyynen öyle. bakmayın anketlere insanların ne dediğine vs. bekleyelim kaçla kapatacak görelim. bunu düşük puan alan biri olarak değil mülakata yetecek puan alan biri olarak söylüyorum kimse kendini üzmesin
-
@İbbfli19 li Arkadaştan cevap geldi arkadaşlar 87 alıyormuş çatır çatır atanacakmış biz de bakacakmışız o atanırken mesaj kutuma öyle cümleler yazmış birde eşi sgk cı olmuş kendisi değilmiş yani son olarak ben bu kişiyi tanımıyorum ama şu şekilde tanımış oldum benim mesaj kutuma yazacak kadar cesaretli burda yazılanlara cevap verecek kadar cesareti olmayan biri !!! yazdıklarını paylaşmıyorum bile kırılmasın gönüller çünkü herkes freni patlamış kamyon gibi lütfen mesaj kutuma yazmayın normalde sakin bir insan değilim bu kadar hayırlı akşamlar herkese
-
@Minimalist maximum 80 le kapatir bence o da maximum 15bin kisinin giridgi ysk 81 le kapadi
-
@zenginmemur iptaller olunca
-
@İbbfli19 POLİÇE Mİ GARDAŞIM BU İŞ BU
-
@İbbfli19 bir an önce atan da git sen hanımkızım kpss den bir puan aldın diye elin ayağına dolaşıp her yere başvurmana gerek yok allah nasibini verdiyse yetinmeyi bil , biz sana neden merkez uzmanlığa başvurdun demiyoruz SGK ve il göç ? Sence de bir terslik yok mu diyeceğim ama o bilinçte değilsindir senin gibilere vereceğim tavsiye guy geliyor guy çalış bize yazarak vakit kaybetme sen bence
-
@gencbiraday bak yeter artık ben sgk ya filan atanmadım bu niki iki kişi kullanıyoruz sgkda yazanı ben sanmışlar sorup etmeden beni burada linç ettiniz bana hakaret edenlere cevabım yok zaten de ben neden buradayım ya
-
@İbbfli19 sana kötü bir haber daha var maalesef. sen yüksek ihtimalle 83 ile açıkta kalırsın. umutlar başka bahara kaldı artık.
-
@ahmetozcelik35 tamam
-
sakin olalım @İbbfli19 bu arkadaşımızı bilmeden etmeden linç etmenin manası yok. evlidir eşi de kullanıyordur yada ortak olarak kullanıyordur. hesabımı ben de yeni açtım ve daha öncesinde burada hesabı olan arkadaşlarımdan rica ederek birilerine soru sordum. sınav sürecinde birbirimizden bişeylerin acısını çıkarmayalım
-
@onuktekin @Hayaller71 @kamusaldenetci @whshw @SonerY @economicus 7 kişi bir hesaba girelim mi ortak?
-
Arkadaşlar şu gereksiz muhabbetleri bı kenara bıraksanız. Kim üstüne alınırsa ona diyorum... Farklı amaçlı olanlar başka yerlere yazabilir. Bu sayfanın amacını saptırmasak. Güzel güzel bilgi paylaşımı,sohbet vs varken bu nedir. iyi forumlar. Allah herkesin gönlüne göre versin.
-
@Godot Ben varım ortak :))
-
@Godot hokgwes olsun adı. Voltran olalım
-
Efsaneyi hatırlayalım.
-
Hadi bir soru gelsin Çalışma izni veya muafiyeti biten yabancının ikamet izni de sona erer mi ?
-
@kemankeşş sınav 8 şubattaydı?
-
@kamusaldenetci isim ileti çok uyumlu geldi şimdi gözüme
-
@aryastark ya mülakat ?