İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@kemankeşş listeler bi açıklansın bakalım daha sınavdan yeni çıktık az nefes alın
-
@kemankeşş her calisma izni bir ikamet iznidir. Ama her ikamet izni bir calisma izni degildir. Göç mevzuatina yeni bir ses getreyim.:)
Not: kontrol ediniz farazi konustum. -
@aryastark atandık bitti herşey sanırım bilgi ye aç arkadaşlara gelsin gk olur hiç olmazsa
-
@kemankeşş 10 gün içinde ikamet izni için başvurması lazımdı sanki.
-
@Godot mümkün bence.d her başlıkta aktif olmak şartıyla xd
-
@onuktekin o, türkiye’de görevli diplomasi ve konsolosluk memurlarının ailelerinden dışişleri bakanlığınca bildirilenler ve uluslararası kuruluşların türkiye’deki temsilciliklerinde çalışan ve statüleri anlaşmalarla belirlenmiş olanlar için değil miydi?
-
cs go oynarken uyumuşum rüyamda 74 ile listedeydim rüyam tutar askıda kalmaz
-
@ahmetozcelik35 bu konuda süre hep 10 gündü diye kalmış aklımda. Kanunda doğrudan çalışma izninin bitimi sonrası diye ifade yok sanki. Bakalım bi güzel soru.
-
@ahmetozcelik35 bunu kafadan mı yazdınız? Hay maşallah. Ben fulledim mevzuatı ama sınavdan sonraki sabah sıfırlayarak uyanmışım. Bitti benim bilgiler
-
@economicus aynen valla hocam
-
@economicus evet, kafadan yazdım 6458'in çoğu aklımda hala
-
@ahmetozcelik35 vay maşallah. İşte il göç uzman yardımcısı dediğin böyle olur :d atmış hafızaya. İnşallah da olur
-
@kemankeşş ikamet izni devam eder diye biliyorum
-
@kemankeşş cevabını bilmeden ortaya mı sordunuz şimdi bunu aramakla uğraştırmayacaksınız inş :d bence de ikamet izni etkilenmez varsa. Yoksa onukun dediği gibi, sanki 10 gün içinde başvurmak gerekiyordu bakanlığa
-
@economicus yok hocam olur mu hiç
Çalışma izni ikamet izni erine geçer ancak çalışma izni süresi sona ererse aynı ikamet izni gibi 10 gün daha yasal hakkı olup bu süre içerisinde amacına uygun ikamet izni için başvuru yapar -
şu yetkili aracı kurum- göç politika kurulunu herkes doğru yaptı sanırsam ?
-
@ahmetozcelik35 sınırdışı etme kararı alınacaklar 54. Madde altında sıralanmış. g) bendinde ikamet izni süresi bitince kabul edilebilir gerekçesi olmadan ikamet izni süresini 10 günden fazla ihlal edenler demiş.
-
@kemankeşş oh be jdjdj eyvallah
-
@economicus adamğmm kafalar yandı sınav sonradı ben bende değilim
-
@onuktekin doğru söylüyorsunuz hocam. unutmuşum o kısmı. @kemankeşş tam mülakat sorusu sordu