İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@ahmetozcelik35 ya zaten bu 10 gün mevzu konuları birbirine bağlıyor böyle.
-
@NYXZ yalnız diye yazılıyor yalnız
-
Dostlar şey sorcam ya bu sitede en üste bir reklam çikiyor sürekli "isa tanrı mı?" Diye sizde de çıkıyor demi. Engelleyebiliyor muyuz.
-
@varol Bu konu daha önce de gündeme gelmişti hocam pareto üstat şöyle bi açıklama yapmıştı
-
@Godot anlasildi hocam teşekkürler
-
Hocalarim ayiptir sormasi farz edelimki kazandik baslangic maasi nedir il goc uzman yardmcisinin
-
Uzun süre beklemeden sonra sanki işe başlasam da mutlu olamayacakmışım hissi sizde de oluyor mu : )
-
@70kuralliii 5050 TL hocam bildiğim kadarıyla.
-
-
@ahmetozcelik35 1000 tl rotasyon çiksan düz 4 bu issizlikte iyi para:)
-
@tobinq Histerisis Etkisi hocam Tam anlamı ile nasırlaştık !!!
-
@İllaturuncu, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ yalnız diye yazılıyor yalnız
TDK'ya göre kelimenin doğru yazımı 'yalnız'dır. ben ne yazmışım ki dediğinden bir şey anlamadım Yetkili kişiden başlığı değiştirmesini rica edelim kendimizi iafe ederken yaptığımız yazım yanlışları daha uygun bu gidişle başlığa
-
@varol Evi filimcilere ver hocam olmadı :))
-
@varol ya çıkıyor da merak ettim. Resimdeki kız orada mı acaba? Eğer öyleyse tanışmak için bir çaylarını içmeye gitmeyi düşünüyorum
-
@onuktekin aman aman hocam deme öyle:)
-
@varol niye ya belki müslüman olur evinin kadını çocuklarının anası olur
-
@onuktekin aman başkan tehlikeli sulardasın çık, topa tutarlar adamı
-
@onuktekin Bu kızı her gördüğümde siyasalda bir kız vardı, kendince anarşist falan takılıyordu, nerde bi davul zurna etkinlik orda kendisi, onu hatırlıyorum devamlı, o kadar çok benziyor ki işte sana ipucu
-
@plansız kral sen nerdesin yaa, belki mülakata kaliriz mevzuat paylasirmisin arada. Senin paylaslar etkili ve yerinde oluyor
-
@plansız profil o zaten ama Hacettepeli tipi var