İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@varol, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kendimizle dalga gecme saati baslamis bulunmaktadir, kendine güvenen böyle gelsin.:)
Hocam dalga geçsek de bu sınavın hakkı 85 idi 74-75-76-77 gibi sınırda kapatırsa sürpriz olur gibi duruyor bakalım hayırlısı !
-
@NYXZ dostum dedigin dogru. Ama iki girgir yapiyorruz su vakit. su kacla kaptir muhabetlerini icimizde yasayalim diye düşünüyorum.
-
Büruksel cevabini, buruksel lahanasindan isaretleyen varmi peki aranizda.
Sallamsyonda level atladim.
Soruda avrupa gwciyor bilgim yok. Yani okumusumdirda aklima gelmiyor diyelim. Sirf avrupaya antipatik baktigimdan sizi gidi buruksel lahanalari dedim. Deyis o deyis patladi gitti.Brüksel olarak yazılıyor yanlız
-
@NYXZ kral oyle yada boyle cevap dogru cikti:)
-
@NYXZ kral oyle yada boyle cevap dogru cikti:)
İşin ilginç yanı yönetmelik de yazan 70 barajı geçiliyor şimdi 800 kişinin ne yaptığı ile uğraş
-
@NYXZ kral ders calismak lazim esasinda
-
@NYXZ calisamayrum ama derdin de yanayrum temalı durumunyasiyoruz şuan
-
İŞ BU ,sınavın max.79-80 ile kapatacağını düşünüyorum
-
@y-ayrancı_ogz01 iyiydi, incee
-
-
@NYXZ calisamayrum ama derdin de yanayrum temalı durumunyasiyoruz şuan
İlan gelmesi lazım hocam ders için guy olabilir, sgk olabilir tekrardan sgk imkansız gibi sınav öncesi kpss den sonra verirler 2017 gibi düşünüyorum guy derlerine başlamışlar heryerde reklamı var gelir umarım yakında muhasebe bakmak lazım biraz 2017 de 84 izmir yedek hala bir gelmedi sgk desen yedek FENERBAHÇELİ SEMİH ŞENTÜRK Ü BU KADAR İYİ ANLAYACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEZ Dİ ŞU SÜREÇTE.
-
@NYXZ guy ilani, beklenen marmara depremi gibi. Herhan gelebilir
-
Montröyü imzalamayan ülke sorusunda Norveç’i nasıl buldum? Şıkları sayarak sınavın son sayfasına gelmişim, soruyu çözemiyorum , şıkları say dedim içimden , bi baktım ki C şıkkı 12 tane çıktı D az olsa onu yapıcam tabi bu hesap diğer sorularda yanlış da yaptırttı
-
@NYXZ guy ilani, beklenen marmara depremi gibi. Herhan gelebilir
İkisi bir arada gelirse beni yazmayın sınava hocam gelemem göçük altından nasip de o da olabilir hiç bu açıdan düşünmedik 3 günlük dünya diyoruz da hırs olmadan da bu işler olmuyor denge çok önemlide şu ibff de emek verenler belli atayın geçin işte uğraştırmayın sidik yarışı gibi koşturup duruyoruz bakalım sonu hayır olsun .
-
@NYXZ deprem olmasinda, guy da kadro olmaktan çıkarılsın baskan. Benzetme yaptik ama allah gecinden versin.
-
Sorulari hazirlayanlar özellikle iktisadi bu kafadaydi heralde
-
@sbui61 bu adam gayet ayık bakıyor.
-
@sbui61 keşke bu adama hazırlatsalarmış. hiç değilse is-lm sorusuna doğru cevap koyardı(ya da cevap anahtarını a olarak açıklamazdı) ya da tam dışlamaya gidip 2 doğru cevap koymazdı
-
@kemankeşş teşekkürler hocam
-
@NYXZ o arkadaşın nickine laf etmiştin ibbf diye bak sen nasıl yazdın kusura bakma dayanamadım yazmadan hayat işte