İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
bence kimsenin yaptığı yanlış benimki kadar komik değildir Zorunluluk halini yanlış yaptım evet
-
Bu sınav nasıl 83 üstü cıkti ankette.Kafadan herkes 10 yanlis yapmis zaten.3 soruda drgisecek.Birisi artık düşük kapatacak kesin dese ne iyi olur?
-
@SonerY medeni hukukta yaş sınırı sorusunu yanlış yaptım bence bizim yanlış cevaplar komiklik açısından kapışır hocam
-
@St-anger en doğrusunu yapıyorsunuz hocam. bence 77 ve üstü mülakata hazırlıklı olsun. benim tahminim 77-78 ile kapatacağı yönünde.
-
@SonerY Yaş küçüklüğünden iyidir
-
@zenginmemur hocam her anket trolleniyor. bugünkü facebook anketinde de yüksek işaretleyenler arasında sınava girmeyenler varmış. anketlere itibar etmeyin.
-
@SonerY Hocam o an insanın bazen basireti bağlanıyor gerçekten mesela uluslararası ilişkilerden olan iki arkadaşım Kardak krizine it dalaşı yapmış sınav anı psikolojisi ile :))
-
Benim yanlis yaptiğim soruyu goc idaresi genel müduru görse - almayin la bunu işe, lisansini da iptal edin der.
O kadar iddialıyım.
Not: hangi soru diye sormayin utaniyorum:) -
@varol sınır vizesi mi kardeş:) Bu soruyu da yanlış yapanlar var sınav heyecanı ile;)
-
Sayıştay sınavında cevabı sayıştay olan iki soruyu yanlış yapanı gördü bu gözler, üzmeyin kendinizi :))
-
@ahmetozcelik35 ben de öyle düşünüyorum hocam zaten bu sayılarda doğrularla mülakat gelmesi halinde 85-95 arası doğru yapanlara göre daha dezavantajlı konumda yer alıyor olacağız arayı kapatmak için daha uzun süreli çalışmamız gerekecek. Mülakatta hataya yer yok gibi düşünüyorum
-
@zenginmemur twitter olsun facebook olsun girmeyenler yüksek işaretliyor o yüzden öyle çıkıyor geçen sınavda da 74 75 76 bu civarda dönüyordu anketler ama sınav aşırı zordu ve 71 kapadı. Ki gördüğümüz gibi herkes belli soruları hatta bazen de basit sorular da hata yapmış bende de dahil çok komik soruları yanlış yaptık.
-
@Ertuğrul-Bey Ek olarak ilk günler yazanlar yüksekti ama sonraki günlerde 80 altında olan çok kişinin olduğunu da gördüm en azından benim çevremde baya var.
-
@marshalerner kardak yapip sonra demistim ki b basit olayin adi olsa olsa it dalaşi olur ve en son it dalasinda biraktim sksdkskskdkdjdj
-
@varol Yahu sınav anında yapılan yanlışlardan niye utanıyorsunuz sınav psikolojisi çok farklı bişey türkiyenin başkenti bile o an yanlış yapılabilir ben ikna oldum :))
-
@aksu8935 dostum nasıl dönecek neresi olacak o bile belirsiz
-
@roses baskan öyle boyle bir yanlis degil sinava bir 4000 daha soksan yine yanlis yapmaz, neyse bu konu hakkindabkonusmak istemiyorum.
-
@Hayaller71 okuyanlr yüksek yerlere gelir
-
Gini katsayısını yanlış yaptım herhalde tek yanlış benimdir sınav heyecanı soruyu adaletsizlik en fazla nerde diye okudum tam tersini yaptım 83 doğrum var bu arada
-
@aksu8935 +1 hocam