İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
İnsanları anlamıyorum.. kimseye yanlış bişey söylemek istemem ama eğer gerçekten atanmış bi insansa burda ağlayıp sızlanmanın ne gereği var belki bazılarımız virgüllerle kaçıracak 3 yıldır ilk defa belki bir mülakata kalacağım ama her şey yolunda giderse nasibimde bu var deyip bırakıcam. Allah herkesin gönlüne göre versin.. çünkü bu süreç çok zor ve yıpratıcı..
-
Hayattaki tek başarısı sınav kazanma çabası üzerine olan boş insanlar bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor işte. Günlerdir ağlıyor da ağlıyor, panik atak modunda yerden yere atıyor kendini. Bunun gibilere hangi makamı verirsen ver hep daha fazlasını ister. Buna benzer şekilde daha iyi yerleri kazandığı halde sırf anasına, babasına, çevresindeki kendi gibi tiplere bak burayı da kazandım, bak burda da listedeyim demek adına sınav açılsın da başvurayım diyen bir kitle var. Profiline girsen dünyanın en ahlaklı, en vatansever insanıdır.
-
@enjoythesilence hocam sıkıntı şu. Normal bi insan evet daha fazlasını ister doğamızda var. Bu şahıs daha azını istiyor orası garip.
-
@scofieldmustafa ahshssjsjsjdjd
-
@Shearer06 neye dayanak söylüyorsunuz bunu ben onun kitabını almayı düşünüyorum da
-
Aslında tam rekabet sorusu da hatalı bana göre çünkü uzun dönemde değişken maliyetlerden küçükse de üretim yapmaz piyasadan çekilir , tekeldi piyasa da sabit maliyetlere bakar oda bana göre hatalı , ama sustum çünkü utanıyorum artık , ybü nün İktisat bölümü öğrencilerine acıyorum gerçekten allah sabır versin onlara nasıl bir eğitim alıyorlar allah bilir..
-
@İbbfli19 valla şaşırdım şu son 2 sayfadaki mesajları okurken Sgk denetmenliği almışken, il göç başlığında sorulara nasıl itiraz edeceğiz diye evham yapmıştın o kadar. Sgk da zaten illere göre tercih yapıyorsun istediğin ili aldıysan bence bu başlıkta olman senin açından yersiz çünkü denetmenliğe göre bu meslek daha iyi değil bence ama yok istediğim il için şansımı burada değerlendireceğim diyorsan ona bir şey diyemem ama sanırım burada da rotasyon olduğu için yine o isteğin yerine gelmeyebilir. O yüzden bence iyi düşün değerlendir.
-
Arkadaşlar sonuçlar 15 gün içinde açıklanır gibi söyleniyor fakat soru itirazları da var bunlarla birlikte sonuçların açıklanması mülakat tarihleri ne zamana tekabül eder sizce
-
@enjoythesilence hocam insanlar emek veriyor en doğal haklahahahaha devam edemedim yazmaya vizyonsuzluk tamamiyle. Belki de kendi için değil başka biri için bu kadar tatava yapıyor maksat rakip elemek. 83 doğru bekliyorum iptal olan sorular benim doğrulardan da götürmüyor onun yüzünden kaç umutsuzluğun dibine düşmüştüm. Şimdi gandalfin teodeni büyüden azadettiği gibi karanlıktan azad oldum :)))
-
@muzgor cuma itirazlar bitiyor haftaya itirazlar görüşülecek. Diğer hafta pazartesi açıklanır. Marta mülakatları koyarlar
-
@scofieldmustafa ya bunun derdi bence geyik olsun falan. Ya da öne çıkayım istiyor. Eğer senin dediğin gibiyse bu bilinçsizlik hepsinden kötü tabi
-
@paradokskralı endişe etmeyin at beyi, 83’e gelecektir
-
Forumda Bu sınavdan 80 üstü net bekleyip mülakata çalışan yok galiba sayfalardır okuyorum faydalı birşey göremedim olmuş bitmiş şeyler üzerinden kısır tartışmalar dönüp duruyor sayfalardır aynı olaylar is lm, bence şu puanla kapatır, şu soru yüzde yüz yanlış, şu soruya itiraz edicem, hayır o soruya itiraz etmeyin....
-
@scofieldmustafa yalnız sınava giren kişi sayısı daha fazla uzatmaz mı süreci?
-
Arkadaşlar bende bugün tam netlerime baktım(hatırlayamadığım değiştirdiğim sorularla birlikte) kesin 77 net var ( tartışılan sorular hariç tartışılan 3 sorudan 2 si doğru 1 yanlış) "SINAVIN KOLAYLIĞI" dersek baraj 80 gibi duruyor benim düşüncemde bu yönde artık önceden 80 altı diyordum ama yaptığım hatalara göre hepmiz aynı gemide olduğumuz için çoğu insan (800) kişi benim yaptığım basit hataları doğru yapmıştır diye düşünerekten 80 ve üstü kapatır diyorum 2 hafta sonuç beklemek lazım 800 kişi ne yaptı kestirmek zor sınav kolay olsada
-
@karhan, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Forumda Bu sınavdan 80 üstü net bekleyip mülakata çalışan yok galiba sayfalardır okuyorum faydalı birşey göremedim olmuş bitmiş şeyler üzerinden kısır tartışmalar dönüp duruyor sayfalardır aynı olaylar is lm, bence şu puanla kapatır, şu soru yüzde yüz yanlış, şu soruya itiraz edicem, hayır o soruya itiraz etmeyin....
Hocam 85 üstü garanti zaten adam mülakata neden çalışsın ki 200 kişi alınacak ya nasip der mülakatı bekler kpss a sürecinde zaten mülakatı halletmiş oluyorsun he gireken ekonomik veriler en son bakarsın girersin kaçla kapatacağı zaten merek sorusu ama kestirmek zor ki düşük kapatırsa herkes için sürpriz olacaktır.
-
Sgk denetmen yard ile il goc uzman yard nin maaslari ayni degil mi neyin pesinde o arkadas
-
@İbbfli19 , Senin yaptığını da çorumlu yapmaz atanmışın sgk ya dün ortalığı kattın bir birine sendeki heyecan bizde de olsa keşke bu arada bilirsin ama ben genede yazayım mezun olduğun fakülte kısaltması İİBF diye yazılır ibbf yanlış yazımdır Sgk'da ya da hangi kurumda olursan ol resmi yazım yanlışları çok dikkat çeker meslek hayatında başarılar.
-
@economicus ordaki kapak nasılsa hazır misali
-
An itibariyle 4 soruya elden itiraz ederek dilekçeyi teslim ettim.Ordaki görevliye sorduğumda bayaği varmiş itiraz öyle söyledi.İnşallah emeklerimiz zayi olmaz.