İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bence su anki duruma bir cevap vermeden ithamda bulunmayalım, yakisik almaz.
-
90-100 aralığında 40 kişi
85-90 aralığında 200 kişi
80-85 aralığında 300 kişi aldığını farzedersek ortalama olarak iptal sorularda olcaktır tahminince böylece taban puan son 800. kişi ile beraber 78-79 lara kadar inecektir. 85 lerde kapatma şansı çok az her ne kadar kolay sınav olsada gözden kaçan, erken bitirip tekrar kontrol edip düzelteyim derken yanlış yapanlar felan illa ki olcaktır. Ayrıca daha kolay sınavlarda oldu guy da mesela zaten 60 soru adem kılıçın guy sorularını çözen aynı sorular çıktığı için yapıyordu üzerine 15-20 koyan mülakata kalıyordu kaldı ki il göçte mevzuat yönetim bilimi siyasi tarih gibi derslerde var herkes bunu tamamen doğru yapmadı sonuçta eleyici sorular vardı aralarında kimsenin moralini bozmayın lütfen -
@aksu8935 Kardeşim eğer mülakata kalırsam bu yazını unutmayacağım!
-
Senin yaptığını Çorumlu yapmaz iibf19
-
@locke unutma kardeşim ... benle aynı fikirde olmayabilirsin ama düşüncem bu yönde 4 kere guya 2 kere il göçe girdim az çok tahminim
-
@Gülbeşeker evet atanmış malesef böyle rakiplerimiz de var aynı anda 2 mesleği icra edecek gibi davranan ...
-
@gencbiraday bide ilgoc sgk daha iyi bundan
-
@İbbfli19 bacım sen iyi misin SGK özlük hakları il Göç bir mi bir de sınavdan beri stres yaratıyorsun kendine doyumsuzluk kavramı eşittir sen sanırım göz var nizam var
-
@gencbiraday Acaba şehir falan şartları uymamış olabilir mi? ailevi nedenler vs ? Yani aklıma bu geliyor
-
@gencbiraday Hayır her seyi gectim. Forumdaki en telaşlısı en evhamlısı. Ya ben denetmen olsam bırak bu telaşı doğrularımı bile hesaplama gereği duymazdım. Hatta dogruya gelene kadar sınava basvurmamıştım muhtemelen. Vay anasını sayın seyirciler.
-
80 doğrum var bir sorunun cevabı değişirse 79 a üç sorunun cevabı değişirse 81 e çıkıyor puanım sanki at yarışında yarışan atlar gibiyiz şah batur geliyor son düzlükte gül batur yakalayıp geçiyor derken başka bir at arkadan gelip şampiyon oluyor. Gerek burda gerek diğer gruplarda hepimizin bu kadar sorular için çabalaması ne kadar morale ve iş sahibi olmaya ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@Gülbeşeker Mesele ne? Kimden bahsediyorsunuz? Önceki sayfalara da gittim ama anlayamadım konuyu.
-
@İbbfli19 sgk denetmen yard kazanan çoğu insan başvuru bile yapmadi. Bu işin rotasyon kısmı da var. Bu kadar tutkulu isteyince insan şaşırıyor. Bu işin sgk dan daha iyi olan kısmı nedir?
-
Vay be, geçen il göçte son güne kadar bekleyen sgk dy adayları nerde, bi de atanıp il göç peşinde koşan sgk dy nerde. Ayıp yav, başlıkta her sayfada en az 4 5 gönderisi var bu arkadaşın. İnsan gerçekten hayret ediyor.
-
@economicus En son kız 800. adayın puanı kaç olur diye bir analiz yapıyordu yarım puan tam puan oynarsa diye
-
Ne zamandır yazayım yazayım diyorum neyseki forumdaki diğer dostlar farketti . Sınav gününden beri bi ehvam bi telaş yemin ediyorum her yorumunu görünce ben geriliyorum . Zaten ne olacak ne bitecek bilmiyoruz bir çoğumuz sınır da gibiyiz bide böyle körükleyenler olunca gelde duruma üzülme .
-
@Gülbeşeker zaten irrite edici iletileri, genelde okumadan atlıyordum. Bak şimdi iyice sinirlendim ya. Özel durumu falan bilemem ama herkesin kendince var sıkıntısı. Böyle bari gelip burada milletin kafasını patlatma. İçinde yaşa stresini (!)
-
@Gülbeşeker şehir tercihleri yeni belli oldu. İl göç rotasyonlu bir iş. Sgk dnt'de rotasyon yok. Sadece hırs sanırım. Neyse sorduk bakalım belki der bir şey.
-
@economicus irite edici iletileri sinirlerim bozuldu ya
-
@onuktekin Tamda onu dicektim çiçek gibi Sgk denetmenliği varken rotasyon yok bişey yok neden burda virgüllü puanlar hesaplar ki merakla bekliyorum açıklamasını, tabi açıklama yapmak istemesi kendi tercihi.