İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Selam herkese iyi forumlar artırıyorum 100 ile kapatır şu muhabbeti bırakın artık bence 2 hafta sonra göreriz bana kalırsa 100 ile kapatır 80 nedir ki herkes einstein lafta
-
@zenginmemur hocam %de 30u 84 ve üstünü işaretlemiş, sınava tahmini 3500 kişinin girdiği söyleniyor bu durumda yüzde 30u dağıtınca 1050 kişi yapar. Hadi yüzde 10-15 anketin yanılgısı olsa 850 kişi yapar bi ihtimal 83 olabilir gibi düşünüyorum.
-
@İbbfli19 altında hocam rahat olun siz girersiniz
-
@marshalerner ben denedim olmuyor:(
-
@onur06 ya bişi soracam herkes 850 kişi diyor sınava katılacak kişi sayısı 800 değil mi neden 850 lafını çok görüyorum ben
-
@İbbfli19 800. Kişinin puanı neyse o puanı alan herkes mülakata kalır
-
@onur06 öyle mi onu bilmiyordum iyiymiş
-
@İbbfli19 maksimum 21 22 yanlış
-
@İbbfli19, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@onur06 ya bişi soracam herkes 850 kişi diyor sınava katılacak kişi sayısı 800 değil mi neden 850 lafını çok görüyorum ben
Aynı puanı alnlarda giriyor ya o yüzden sayı artabilir
-
@onur06 ikinci ankette mi ayni hocam
-
@sufi minimum?
-
@İbbfli19 dostum seni sgk basliginda goruyorum atandin sanirim. Niye bu kadar evham yapiyosun
-
@İbbfli19 kardeşim yanlış anlamada 3 gündür burada yeller estiriyorsun ama SGK dan da atanmışsın neden bu kadar stres ve paniğin şuan senin bundan feragat edip diğer arkadaşlarının önünü açman gerekiyor , başkalarından teselli aramak yerine ..
-
@whshw sgk denetmeni olan adamın ılgoc ile ne işi olur ki acaba?kafamda deli sorular:))
-
@İbbfli19 bi de 3 iletide bir 90 yaptım da geriye dönüp bilmem kaç yanlış yaptım.Anladık 90 yaptın anladık en birinci sensin.Bu kadar kasma bence artık
-
@İbbfli19 bu kadar hırs iyi değildir kardeşim naçizane tavsiyem kaderinde kazanmak varmış allah yolunu da açık etsin gözümüz yok ama hali hazırda işin varken buraya hırslanıp gece gündüz mesaj atıyorsun , feragat et SGK ya başla diğer insanlarında ekmeğine engel olma haydi selametle
-
o zmn tarih olarak 24 subat gibi aciklanmasini beklicez demi arkadaslarim
-
@rabia89 umarım öyle olur.
-
@whsh herhalde dalga geçiyor bizimle
-
@gencbiraday Hocam nasıl yani? SGK'yı kazanmış mı? Nasıl ya? Grubun altını üstüne getirdi bir telaşe bir kargaşa vay canına ya? Merkez göç olsa anlarım da?