İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Yüksel bilgilinin açıklamasına göre ıs lm de de cevap hatalı stagflasyon sorusunda da o zaman ya ikisi de iptal olucak ya da ikisinin de cevabı değişicek
-
@tobinq doğru cevabı içinde barındıran ne demek ya anlamadım şıklarda cevabı var zannettim hocam?
-
@İbbfli19 kardeşim yüksel bilgilinin makro iktisat kitabında is lm konusunun belli bi bölümü yanlış bunu is lm sorusuyla bagdastirmiyorum genel olarak söylüyorum is lm ile ilgili en doğru kaynak Erdal unsaldir Erdal unsalin hocası olan Orhan turkayin makro iktisat kitabı varsa eğer onada bakıp gorebilirsiniz keynezyen politikanın belli bir bölümü yanlistir yüksel bilgilinin kitabında
-
@Shearer06 Erdal hocanın kitabına bakabilecek durumda değilim şuan sonuç olarak o ıs lm sorusunun cevabı b mi olmalı yoksa sorunun cevabı yok mu yani iptal mi hocam?
-
@NYXZ maalesef sınavda da ne kadar yapmam desende yapılıyor. Bu sınavda öyle. Bildiğim 4 soru hata yüzünden gitti maalesef.
-
Ortalama vergi yüküne itiraz edenler hangi kaynakları gösterdiniz? OECD raporlarında, grafiklerinde bu terim kullanılmış ama tanım olarak bir şeye ulaşamadım. Soru bireysel vergi yükü tanımına uyuyor. Tereddütsüz bir biçimde hem de. Ortalama vergi yükü tanımı bana zorlama gelse de tanım yapan bir kaynak da bulamadım. Okul hocalarınızın kitaplarında, verilen makalelerde bu konuyla ilgili bir tanıma denk gelen oldu mu?
OECD vergi yükü tanımı şu: VERGİ YÜKÜ: Kamu maliyesi açısından vergi yükü veya vergi oranı, bir ülkede o yılın gayrisafi milli hâsılasının veya milli
gelirinin bir oranı ya da kesri olarak belirli bir vergilendirme dönemindeki toplam vergi ödemeleri dikkate alınarak hesaplanır
Ortalama vergi yükünü de bölgesel toplamı ülke sayısına bölerek bulmuş ve ortala vergi yükü diye grafiklere aktarmış. -
79 üzeri mülakat için çalışmaya veya referans aramaya başlasın. 83 ile umutsuz olmak nedir yahu dalgamı geçiyorsunuz?
-
@NYXZ 70 mi kapar merkez usta daha 75 altını duymadım
-
https://xoyondo.com/ap/5cZ62AKUWBrCBEX?fbclid=IwAR2xtRYhYH4DnKefcbFa0C-vIVqhTerkT-TNvMfb5eflnkyTdX6SKy0VGAg
Görmeyenler için anketi tekrar buraya bırakayım -
@onur06 Anket maalesef güvenilirliğini kaybetmiştir. Mükerrer oy kullanımı mevcuttur.
-
@onuktekin Gordugum kadariyla o soruya itirazlar 4T Maliye,Pareto Maliye gibi Kpss kaynaklarindan fotograf cekilerek itiraz edilmiş dostum. Genelde de subjektif vergi yükündeki subjektif kısmınin bireysel i ifade ettigi gibi bir açıklama yapılmış. Facebookta bir kisinin itiraz dilekcesinde rastlamistim. Genelde de itirazlar tek tip elden ele yayılıyor gibi gozukuyor.
-
@Willsmithh Hocam siz atanmazsaniz vala ben herşeyden ümidi keserim
-
@ktk bunu nasıl anlıyorsunuz hocam?
-
@Baelish O soruya cevap subjektif vergi yüküdür diye itiraz etmek çok yanlış. Hatta komik. Anladım teşekkür ederim. Kimse genel kabul görür bir şeyle itiraz etmemiş demek ki.
-
@İbbfli19 karşılıklı yanlış anladık birbirimizi o zaman
-
@MartinLuther bu sinav daha cok calisip daha yuksek alinan bir sinav degil malesef ben hic calismadim bilmem seksen kac aldim diyen bi suru insan var madem puandan pahsedeceksek kpss kacla basvuruldu ona da bakmak gerekir malum 81 e yakin kapatti il goc
-
@ktk mükerrer oy kullanımı yoktur hocam, ikinci defa oy veremiyosunuz
-
@onur06 çok basit verilir hocam wifi mobil vs
-
Buraya yazıyorum bu sınav minimum 84 le kapatır . Çünkü ben 83 le bekliyorum. Eğer soru iptal olur da doğru sayım 84 e çıkarsa bu sefer de 85 le kapatır . Öyle bahtsız bi insanım ben çünkü.En kötüsüne hazırlayın arkadaşlar kendinizi . Açıklanınca çok üzülmezsiniz . Yanılırsak da çok seviniriz .İnşallah
-
@kartalyürekli Ne yaptınız hocam