İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@onur06 hocam bu ikinci anket mi?İlki kacla kapatiyor.Bunun sonucu nasil yorumlayalim?
-
@malik hocam sınav kolaydı diyecek bir sey yok ama hic calismadim deyip 80 küsür almanın da bi inandırıcılığı yok benim gözümde. Sırf muhtelif kısım ve mevzuat 45 soruluk bi alanı kapsıyor. Hiç calışmadim diyen en azından mevzuatı halletmiştir yoksa pek imkan dahilinde değil. Ayrıca kpss puanını yarıştıracak halimiz de yok ancak gerek kasımdaki sınava gerekse bu sınava çok rahatlıkla girdim. İlkinde kendi hatalarimdan mülakata kalamadım mevzu bu.
-
@marshalerner hocam konu tamamen benim bahtsızlığım doğru sayım daha yükseklerde de olsa aynı şeyi düşünürdüm . Yoksa kaçla kapatır konusuyla ilgili gerçek düşüncem değildi
-
@MartinLuther ben öyle birini çok yakinen tanıyorum yaklaşık 1 yıldır kitap yüzü açmadı ama 80 doğrusu var ama istisnalar kaideyi bozmayabilir tabi
-
@kartalyürekli yok yok merak etmeyin ben benim kadar uğursuz bi insan tanımıyorum ben 82 bekliyosam 83 le kapatır siz rahat olun
-
@İbbfli19 net iptal hocam
-
@menizarar1 sorulara itiraz ederken dershane hocalarinjn kitaplarını kaynak olarak göstermeyin hiçbirsey bilmiyorsanız acik öğretim kitaplarının kaynaklarindan yararlanın.
-
@adanali01 niye hocam daha bir şey göremedik ki sınavlara giriyoruz sınav kazanmak da kolay değil ben il göçe bi gireyim 2 tane şansımız var başka birşey istemem ")
-
@İbbfli19 valla helal olsun o halde. Şu zamana kadar hiç yaşayamadım öyle bi durumu
-
@dust7 80 aşağı kapamayacagi yönünde tahminim var hukuk mevzuat ve son kısımdan 55 doğru yapan sayısı çok fazla.kabul edelim ki 60 soruluk kısım kolaydı.sasirmam 80 üstü kapatmasına ben.herkes çalışıyor.cok sasiranlari anlamıyorum yüksek kapatmasına..
-
@kamucu25 peki hocam 80 üstü ne kadara kadar çıkabilir mesela 83 ü geçer mi?
-
@İbbfli19 Guy dahi 80 üstü kapatmadı
-
@Willsmithh ing var hocam o yuzden dedim
-
@adanali01 800. Adayın 17 yanlış yapması imkansız
-
Neyse arkadaşlar akıl sağlığım için şu on gün forumlardan ve gruplardan çekilme kararı aldım var mı dizi film önerisi
-
@sufi yani daha mı çok yapar diyorsunuz
-
@İbbfli19 hocam sınır gibi 15 güne görürüz sonuçları ama ben 82 83 görmesine sasirmam..hayırlısı olsun bakalim
-
@İbbfli19 83 le kapatmaz hoca her türlü iddayada girerim
-
Ya arkadaşlar hayal görmeyin ne 82-83 ü ya merkez göç girenler bile 87-88 civarında yapmış 5 nete 800 kişi mi yığılcak , bu sınavın kapatacağı maksimum baraj 80 dir
-
@adanali01 ya şuan ki psikilojime göre net cevaplara ihtiyacım var cevap değiştirmelerimden dolayı 90 alacakken 85 civarına düştüm kötü durumdayım 83le kapatmaz derken üstünde mi kapatır altında mı diyorsunuz hocam