İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ yani 2 şık arasında kaldin ve yanlış olani sectin diye mi borc servis oranina itiraz ettin?
Hep kelimeleri doğru okumamaktan kaybediyoruz sınavda da böyle oluyor benim ki senin de durum böyle herhalde kardeş dikkat ettiysen onlara yanlış yaptığım ve üzüldüğüm itiraz etmedim sorular dedim
-
@NYXZ, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ yani 2 şık arasında kaldin ve yanlış olani sectin diye mi borc servis oranina itiraz ettin?
Hep kelimeleri doğru okumamaktan kaybediyoruz sınavda da böyle oluyor benim ki senin de durum böyle herhalde kardeş dikkat ettiysen onlara yanlış yaptığım ve üzüldüğüm itiraz etmedim sorular dedim
Öküz altında buzağı aramayalım ....
-
EN ÖNEMLİSİ DE BU TARTIŞMALARIN SONU BİTMEZ BU SINAVDA YAPILMASI GEREKEN 70 ÜSTÜNÜ MÜLAKATA ÇAĞIRMAK YOKSA ÇOK CAN YAKAR HERKESİN DOĞRUSUNA GÖRE HAREKET OLAMAZ İNAŞALLAH 70 TE KAPATIR DİYELİM KALIN SAĞLICAKLA...
-
@DaronAcemoglu tamam aynı şeyden bahsediyoruz ben yüksel hocanın o sorunun cevabı var dedi zannettim şıkkı olmayan soru iptal olmalı diyorum yoksa varsa mü künatı yine itiraz ederim dedim sadece
-
@NYXZ bu mantıkla bu sınavda yapılmamalı şuan girip 70 i geçen en az 2000 kişi vardır
-
@tobinq o soruyu ben b sikki isaretledim. Ama b sikki sorunun cevabini tam karsilamiyor. Cevap olar likitide tuzaği disindaki bir terde diyor. Böyle olunca iki durum ortaya cikiyor ve tmcecabi tam dogru kabul edebilmek icin bu iki durumda da maliye politikasinin etkinliğinin sifir olmasi lazım. Sinucta maliye pol etkin olduğu tek durum oldugundan cevap yanlis oluyor. O soru direk iptal olmasi lazim.
Soruda maliye politikasinin tam etkin oldugu nokta sorulsaydı cevap a şıkki olurdu. O sorunun hakki iptal -
@errayn, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ bu mantıkla bu sınavda yapılmamalı şuan girip 70 i geçen en az 2000 kişi vardır
Bunu 2 hafta sonra öğrenebiliriz benim temennim 45 lik alımdaki gibi hiç yoktan 70-72 bandında kapatsın herkes sesini keser yoksa adeletsizlik diz boyu olur şu iptal bu iptal bu yanlış bu şık değişssiz bu iptal olsun önüne geçilmez TEMENNİM 70-72 BANDINDA KAPATSIN Kİ MİLLET KESSSİN SESİNİ 200 KİŞİ ALINSIN BİTSİN SONRA 100 ALDIM ELENDİM BAŞLAR NASIL OLSA....
-
@NYXZ ha pardon hocam. İtiraz ettiğim sorular deyip sıralayıp 6. Olarak o soruyu yazdığını görünce otomatik öyle düşündüm. Benim hatam
-
@NYXZ ha pardon hocam. İtiraz ettiğim sorular deyip sıralayıp 6. Olarak o soruyu yazdığını görünce otomatik öyle düşündüm. Benim hatam
Burda yapta hata sınavda yapma kardeş üzülüyon sonra benim gibi ::) başarılar...
-
@NYXZ hocam ne demek istediniz anlamadım burada konuşulan iptal soruları kim kazanmış kaç puanla şuan yeri değil benim dediğim şu biri için yanlış diye illa iptal edilemez soru yada doğru olamaz stagflasyon sorum şuan doğru ama bu benim doğru yaptığım anlamına gelmiyor kim hak ettiyse o kazanması için en doğrusu cevapları düzeltmeleridir
-
@NYXZ ne yani birkac sıkıntılı soru hariç böylesine kolay bi sınavda 70 üstü herkesi çağırmak yüksek alanlara haksızlık olmayacak mı?
-
@varol aynen ya soruyu değiştirecek ya da yeni bi şık ekleyecek bu ikisi de imkansız olduğuna göre bence iptali yüzde yüz tek soru o diğerlerini de merak ediyorum bakalım nolacak
-
@MartinLuther, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ ne yani birkac sıkıntılı soru hariç böylesine kolay bi sınavda 70 üstü herkesi çağırmak yüksek alanlara haksızlık olmayacak mı?
Yüksek alan herkes atanacak mı? Yüksek aldıysan mülakat puanında yüksekse atanırsın sorun ne senin mantığına göre 70 le adamın gelmesinde ki sorun ne açıklarmısın ?
-
yani ilk 200 kurum puanına göre atanacak ki haksızlık olmasın demek istiyorsunherhalde sistem böyle mi ki ?
-
@NYXZ Hocam referansın yoksa bence bu kuruma giremezsin bence
-
İnsanca yakşımından neden ego tatmini yapmak istiyorsunuz bunu anlamıyorum sistem izin vermiş ki 70 ile kapatırsa adam mülakata girecek SİSTEMİN AÇIKLARINI EGOYA dönüştürmemek gerek yoksa kim hak etti kim hak etmedi dersek işin içinden çıkamayız sağ duyulu olalım biraz YILMAZ ÖZDİLE BAĞLAMAN BENİ LÜTFEN umarım demek istediğimi doğru anlarsınız.
-
@adanali01, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ Hocam referansın yoksa bence bu kuruma giremezsin bence
Hobi için giriyoruz hocam zaten nasrettin hoca misali mayalayıp duruyoruz ki çoğu kişi böyle artık
-
-
Şimdi düşünüyorumda bu sorular nasıl iptal yada cevap şıkkı değısmeyecek.3 soru yada cevap neyse işte çok açık ve net hatalı.Oldu ki düzeltmediler halimiz ne olur.Bu seferde mahkemelerde mi hakkimizi arayacağiz.Duyarlı bir idare 5 gün bile beklemez sitesinden duyurur bu sorular kesin diye.Bakın yüksel hocanın twiterindan bakabikirisninz 3 soruda belirsiz.Ama nerde puanlarikiz bile yanlis girilmedi mi sisteme.Bilmiyorum kötü bir sinerji var üstümde.
-
@NYXZ ben yüksek alan herkes atanacak diye bir seyi kast etmedim. Sizin söylediğiniz asla mantıklı gelmedi ve ayrica ego tatmini falan yapacak da değilim. Olay şu ki herkes bu sınava bir şekilde hazırlandı kimi günde 6 saatini harcadı kimisi 2 saatini. İster kabul edin ister etmeyin burası bir yarış alanı ve bizi sınavlarla bir şekilde bu alanda test ediyolar. Daha fazla çalisip daha çok fedakarlik yapan insanların hakkını alabilmesi neden bir ego mücadelesiyle nitelendirilir anlamis degilim. Ne yani referansı olmayan insanın atanamaması düsük alanın sırf referansı var diye atanabilmesi mi daha adaletli. Yapmayin lütfen. İnsallah herkesin gönlünden geçenler olur. Ama tekrar belirteyim ben kesinlikle ters, insanların haklarına olumsuz yönde bir sey söylemedim