İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@İbbfli19, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@tobinq yani yüksek bilgili hoca öyle yazdı diye öyle mi kabul edeceğiz gelsin yüksel bilgili hoca ben ona ispatlayım o soruda doğru şık yok
Kardeş zaten hoca hatalı demiş sorulara sen neyi ispatlıcan ben onu anlamadım
-
@İbbfli19 Doğru cevabı içinde barındıran demiş zaten çözümünde.
-
@dust7, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ bildiğim kadarıyla iptal edilen sorular çıkarılıyor. Mesela 3 soru iptal olursa 97 soru üzerinden değerlendiriliyor, herkesin doğru sayılmıyor yani.
O zaman tamamen iş 800 kişinin ne yaptığına dönüyor mevzu bilmiyorum 85 üstü yapan varmıdır ya da 80 net 800 kişi sanmıyorum yani 200 kişi ya da hadi sen de 400 kişi 80 üstü alsa diğer 400 de 73-80 bandında olur diyorum eğer ki 80 le falan kapatırsa HELAL OLSUN demek lazım millete çatır çatır yapmış
-
@NYXZ hayır içinde cevabı var demiş cevap mevap yok o soruda açıklansın bakalım yine itiraz ederim
-
@İbbfli19 sen çok uyanıksın
-
@DaronAcemoglu neyi uyanık uyanıklıkla ne alakası var ben hakkımı arıyorum hocam likitide tuzağı dışında 0 etkin olduğu bi durum var etkin olmayan bi durumda var muğlaklık var tabiki itiraz edecem
-
Soru şptali olması durumunda yapılan doğrunun değeri artar örneğin şki soru iptali98/100 üzerinden bir doğru 1.02 puana tekabül eder.
-
Bir yorumda ben yapayım , arkadaşlar sınav minimum 77 Max 81 le kapatır
-
@İbbfli19 bak dostum 31 in 2 cevabı var b ve c 57 nin cevabı B olarak güncellenmesi gerekir 60 onda zaten komple iptal edilmesi gerekiyor doğru cevap yok şıklarda
-
@NYXZ yani 2 şık arasında kaldin ve yanlış olani sectin diye mi borc servis oranina itiraz ettin?
-
@DaronAcemoglu bi dk hocam şu meşhur ıs lm sorusu diyorum ben onun doğru cevabı var mı şıklarda?
-
@menizarar1 ben hep sınırdan kaybettim bazen yazılıya Virgüllerle giremedim bazen Mülakatı bir soruyla kaçırdım yüksek kapatırsa şaşırmam..
-
@İbbfli19 yok
-
@NYXZ 80 üstü kapatacağına ben de ihtimal vermiyorum. Bekleyip görelim
-
Arkadaslar sacmalamayin. Bir sorunun iki cevabi dogru olsun diyenler mi dersin is lm sorusunda yanlislar arasindaki en dogru b şıkkı cevap o olsun diyen mi dersin. İki sorunun da hakki iptaldir ve kimseye dogru yazilmaz. Cevap anahtarina gore dogru isaretleyenlerin bir dogrusu duser cunku yanlis cevabin dogrusu olmaz. Yanlis isaretleyenlerin 0,71 puani artar. Muhtemelen iki soru iptal edilir ve dogrunuz 1.02 ile carpilir. Herkes isine geldigi gibi cozum uretiyor boyle bencillik olmaz.
-
Soru iptali olursa; Bir soru iptal olursa 99 soru üzerinden hesaplama yapılır. Örneğin 1 soru iptal oldu ve kişinin 75 doğrusu var(o soruyu yanlis yaptigini dusunelim). 75*(100/99) = 75,75 küsür olarak hesaplanıyor. Eger kisi iptal edilen soruyu dogru yapsaydi dogru sayisi 74'e düşerdi. Tabi bu olay cevap anahtarına göre yanlış yapanlar için avantaj, doğru yapanlar için ise dezavantaj olur.
Bu olay sinirdan kazanacak arkadaslar icik onem arz ediyor. Ayrica komisyon önceki sinavdaki gibi tavır alirsa ben max 1 sorunun iptal edileceği gorusundeyim. Bunu neden söylüyorum, cunku 5-6 sorunun iptal olacagina yürekten inanan dostlar var. Hayal kırıklığı olmasin, beklentinizi soru iptali konusunda cok yuksek sayilarda tutmamanizi oneririm. Hele sinirda oldugunu dusunen arkadaşlar kendilerini kotu senaryoya gore hazirlamalari gelecek ilanlar için avantaj olur. Iyi niyetinizi ve beklentinizi suistimal eden cok kisi var.
-
@NYXZ herkes için doğru olsada saçmalık iptal edilip 100 den silinsede saçmalık ıs lm sorusunu doğru yapan biri diyelim adamlar cevap anahtarını hatalı girmişse düzelteceksin doğru şıkkı işaretlemeyenlere şans doğuruyor bu ve saçmalık ötesi bir durum
-
@Baelish öyle dostum zaten hiçbir okul bir sınavda 3-4 soru iptal etmez max yine dediğin gibi 1 i geçmeyecek belki 2 olur bu kez ama hiç sanmıyorum
-
@whshw bende öyle düşünüyorum tamam 2 cevap doğru ama ikisini de işaretleyenler doğru yaptı diye bir olay olmaz arkadaşlar , bir sorunun bir doğru cevabı olur bunu bilmeniz gerekir iptaldir o sorular ve ikiside bende yanlış bu hakkımdır alacağım!
-
@gencbiraday bende de olması gereken doğru iken yanlış ha stagflasyon sorusuda bende şuan doğru eğer yanlışsa düzelsin silinsin benden yeterki düzelsin herşey