İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Hayaller71 Yalnız bu adam bu eski şarkıları niye yeniden yorumluyor:) @onuktekin söyleyin de yapmasın eski halleri daha iyiymiş. Bir tane de ben bırakayım çok dinlemem kendisini ama olsun
-
@plansız bencede çok kötü olmuş yeni modaya ayak uyduruyum demiş
-
arkadaşlar meraba dün bu kullanıcı adının çeşitli iletilerde etiketlendiğini ve bu hesaptan mesajlar paylaşıldığını görüyorum.Bu hesabı eski dersane arkadaşlarım ve tüm sülale üyeleri birarada kullanmaktayız.İŞ BU davranışları size yakıştıramamakla birlikte,davranışlarınızı ayrıca da kınıyorum ashfsdfhasdfhadsklfh günaydın herkese
-
@paretowilfredo bu geyiği kacirdigi için sabah üzülen var dostum sayfaya renk can kan gelmiş
-
@ibbfli19 mesaj atmış bana ve şöyle yazmış: Sizin bi bilginiz var mı acaba pareto değilde diğer operatör kimdi ve onu nerede bulabilirim? Bir şey anlamadım arkadaşlar neyin kafası bu
-
-
Günaydın, bugün kaçla kapatıyor ?
-
@NYXZ bu mübarek günde ilk günaydın mesajını senden aldim üstad
-
@harmanHH Moderatör demek istemis olabilir.
-
@harmanHH Site operatörleri olarak görevimizin başındayız. Ama her şeyi de bizden beklemeyin. Kişi kendinin operatörü olabilmeli yeri geldiğinde.
-
@NYXZ günaydin, sana kaç lazım. Yaparız biseyler ayağın alışsın
-
@paretowilfredo migren sessizliği
-
@mk-ank dün bana da yazdı arkadaş üyeliğini kapatmak istediği için moderasyon ile görüşmek istediğini söyledi ben de nicklerinizi verdim ama ulaşamadı sanırım.
-
@Yakup-cemil, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ bu mübarek günde ilk günaydın mesajını senden aldim üstad
Anlıyorum whatsapp, dolan hayırlı cumalar mesajı ve diyanetten gelen 10 tl bağış mesajlarından sonra iyi gelmiştir umarım hayırlı cumaların olsun dedim bende hadi iyisin
-
@varol, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@NYXZ günaydin, sana kaç lazım. Yaparız biseyler ayağın alışsın
Liste açıklanınca yazarım söylediğinin arkasındaysan şu kadar lazımmış kardeş diye ya da hiç yazmam gerek kalmadı mülo da görüşürüz diye
-
@NYXZ direk mulakatta gorusmek daha hayirli sanki
-
@NYXZ facebook anketinde 84 diyorlar ama 82 ile de kapatabilirmiş
-
@marshalerner birgün öncede biri sps diye bir program varmış burada 73e kadar düşeceğini yazmış.Bir önceki alimida bu program doğru tespit etmiş.84 cok yüksek ya bu sınav için.Zaten acılış 90 cogumuzin kafadan 10 yanlisi vardı
-
@marshalerner itibar etmeyiniz efenim itibar etmeyiniz, murat hocanın anketi de çok geniş bir anketti o bile 80-83 arası yorumunu yaptı. Ankette 70 altında kalanlar yoktu, soru iptalleri dikkate alınmadı, sınava katılmayanlar da dikkate alınmadı ki, sonradan vay arkadaş ben bu kadar yanlış yaptım mı diyen bir sürü insan çıktı...
-
olursa ilk mulakatim olacak tecrubeli arkadaslardan ricam nasıl.calisilmali mulakat icin ?