İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Godot37 saat bası guncelleme arkadaşlar
-
5 saatte 105 kişiye ulaşıldı.
-
@zenginmemur facebook kullanıyorsanız yaymak lazım arkdaşlar
-
@varol tam görev adamıyım sağ olun hocam:))
-
@zenginmemur kaç kişi olması lazım hocam ben kaçırdım o kısmı
-
@asımus sayımı bu gece ne yapmayi düsünuyorsunuz başkanım
-
Oyle bir liste oldu ki 80 ustunde de 80 altinda da ciddi bir yigilma olmus
-
@Umdumuzbaki belli bir sayi yok.Ancak ilk 800 mulakata kalacagi icin ne kadar yaklasirsak bu sayiya iydir diye dusunuyorum
-
Benden de 83
-
suriyeli 10 arkadaş 74 diyor 6458 e sizden daha hakimiz ama alanı yapamadık diyorlar.
-
@whshw 80 ustunde daha fazla yigilma oldugu kesin nerdeyse 85 ustune yigilcak o derece
-
@asımus 81
-
@Minimalist listeye gore yuksek kapatcak heralde gercekten
-
@whshw en basindan beri diyorum anlatamiyorum bi turlu. Hangi ankete bakarsan bak minimum 81 82 yle kapatcak yani. Neyse sonra ben karamsar oluyorum
-
105 kişide 25 kişi 80 altında, 80 kişi 80 ve üstü.
Bence 80 altındaki arkadaşlar biraz umutsuz baktığı için katılmadığını düşünüyorum. Katılalım arkadaşlar burada yanlış olmazsa:) -
@Minimalist iste yigilma onemli hocam her puan turune 100 kisi dusmez heralde
-
@whshw onu bilemiyorum ama ben aynen soyle bakiyorum olaya. 600 kisiyi bulan anketler de oldu. O anketlerde bile en az yarisi 80 ustu cıkti. E 600 kisinin katildigi ankette 80 ustu 300 u bulabiliyosa. Geriye kalan 3000 icinde de en az 400-500 kisi olur bence. 80'in altinda kapatacagina hic inanmiyorum bu sinavin.
-
@whshw yani çok düşük bekleyen de burayı takip etmez bence mesela benim bi arkadaşım mıhtemelem 70 altonda hiç bakmaz buraya ama ben de 85 üstü bu kadar beklemiyodum
-
@whshw 82 83 bandı gibi duruyor.hayirlisi olsun bakalım.belli olmaz yine de.cuma günü öğreniriz sanırım..
-
İnşallah herkes ve forumdışı arkadaşlarının puanları doğru söylüyolardır burda bir çok arkadaşımızın umutları nerdeyse buna bağlı vicdanınıza sığının lütfen