İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@harmanHH nerdeyse 8 kati desek suanki durumun yazdiginiz gibi dağilirsa 650 kisi 80 ve ustu yapar.Ben tam saymadim.80 altina duser gibi duruyor.Bu sekilde gittiguni varsayarsak.150 200 kisi 80 altinda kaca iner ben boylenyorumladim.Ama ben katilimin artacagini dusunuyorum
-
Arkadaşlar buralı puanları görüp korkmayın bence buradaki arkadaşlar genelde.olayın içinde olup düzenli ders çalışan insanlar hiç bu mecralar bilmeyen 2018 de feraza bi puan türünden yüksek yapıp giren çok insan var buranın ortalama üstü olması gayet normal rahat olun pollyannacilik oynamak istemem ama olacak olan şudur
200 kişi 85+
300 kişi 81 -85 arası
Geri kalan duruma ve yığılma göre
79 78 80 81 bu araya sıkışır son kişilerin durumuna göre daha da dusebilir -
Bu ne ya benim puanım da iyi Bunlari görünce yazasım gelmedi.
-
@Willsmithh hocam simdi 25 kisi 80nin altinda.suan icin oran orantidan 6 kat daha nihainliste artacak ve bu oranda artarsa 150 200 kisi 80nin altina dusecek.Yanlismiyim
-
@Willsmithh ben mülakata katılacakların %70'ini 80 ve üstü aldım. 560-600. kişi 80 civarında olur. geriye en az 200-240 kişi kalıyor, 77-78 gibi olur bence geriye kalanlarda da en düşük puan.
-
Yani ilk anket gibi olacagini sanmiyorum.83 v.s konusuluyordu.
-
@zenginmemur doğru almışsınız bence hocam. 77-79 arasında olur verdiğiniz sayı(150-200)
-
@zenginmemur hocam şöyle bir sınavda yigilmanin nerde olduğu önemli değil önemli olan son sıralar nasil.sekillenecek ben bu sınavda isterse 750 kişi 80 ve üstü olsun yöne son 50 60.kişi mecbur 78 79 civarı olmak zorunda zaten eğer 800 kişi 80 ı geçerse isvicreli bilim adamları üzerimizde deney yapsın anormal bir durum kobay olalim
-
@ahmetozcelik35 yani 105×6=830 eder.25×6=150 kisi 80 ve altinda nerde takilir bilmiyorum.
-
@Willsmithh yok hocam simdi twittadaki ankette 83ler konusuluyordu.Ve daha burada düzeltme yok.
-
@asımus bende 77
-
Bende 80
-
@Hayaller71 hocam sence nerde kapatır?
-
@Willsmithh hocam burdaki arkadaslar iyidir elbette. Masallahlari var zaten o kesin de 3000 kisiden de burdakiler kadar iyi olan bircok kisi vardir eminim. Insanlar ilansizliktan sariliyor sıkı sıkı gelene
-
Forum dışı 74
-
@zenginmemur 800. Kişi nasıl 17 18 yanlış yapar. Daha fazla yanlış yapması kanaatindeyim.
-
ARKADAŞLAR YAZILI SINAVA GİRMEYE HAK KAZANANLARIN İSİM LİSTESİNE GÖRE BİR ANKET OLSA NE İYİ OLURDU. ZETEN İSİM LİSTESİ VAR. BÖYLE BİR ANKET İYİ OLURDU.
-
benden 84
-
@sufi hocam iste anket bizi bu sonuca itti.Bakalım artık ama şu sartlrda 80nin altina düsmesi lazım
-
80 benden