İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@aryastark sıkıntı mevzuat ile son kısımdan toplamda en fazla 5 yanlış çıkaran sayı fazlalığı ondan dedim ben.benim kişisel tahminim 80 bandında olacağı.ha inşallah 78 falan olur ve hak eden gerçekten emek veren herkes listeye girer..
-
@kamucu25 sıkıntı alanda da var emin olun. ya erginlik yaşını yanlış yapan hinlik düşünüp 18 değildir ya diyen var bu ülkede.. sıkıntı ayrı ayrı hepsinde. alanda iptali istenen en az 3 soru var. mevzuatta 15 soruyu kenara koyun kalanı zordu. muhtelif zaten bana göre birikim ve genel kültür. şu anketlere bakıp canını sıkmasın kimse ben onu demek istiyorum sadece
-
85'e gelir mi falan diyenlerin manipülasyon yaptıklarını düşünüyorum
-
@prezıntcihangir onlar daha çok facebook'ta. facebook grupları zaten afedersiniz ama tamamen ayak altı artık
-
@aryastark face kullanmıyorum ama tahmin edebiliyorum
-
@aryastark şöyle söyleyim bende Antalyadan arkdaşım hiç çalıpmadan sınava öyledine girdi ve 72 yaptı varın siz düşünün öyle bir sınavdı son il göç sınavı ben 78 max 80 ile kapatır düşüncesindeyim
-
İnsallah 80 altında kapatır sinav hepimizin temennisi bu fakat hepimiz ayni sınava girdik ve kolay olduğunu herkes gördü. Sinav kolay değildi herkes neden bu kadar yüksek yapti demeyin.
-
İktisat sıkıntılıydı bence, hukukta dikkatsizlikten kolay sorulara düşüldü.Facebook gruba bakmayın özellikle grupta bir şahıs en uç en ekstrem şeyleri mülakat için paylaşıyor kasıtlı mi yapıyor bilmem artık...800 kişi de büyük alım.. Dilerim kimsenin canı sınav heyecanı yüzünden mülakatı ucundan kaçırırıp yanmaz emek veren herkes mülakat görür.
-
@scofieldmustafa zaten sınav zordu demiyoruz ki sayı yüksek 800 kişi
neyse 2 3 güne açıklanır herhalde neyin tatavasını yapıyoruz burdasjsjsj -
800 kişi de 80 ve üzeri yaptıysa gerçekten çok şaşıracağım
-
@law bütün mecralarda çalışılacak kanunlar ve muhtelif konular fazlasıyla yayınlandı. Herkes 1 ay boyunca oturdu ezber yaptı. Ki çalışılan konulardan kolay sorular geldi. Çoğu kanundan hic soru çıkmadı. Muhtelif desen genel kültür gibiydi. Alan da bi nebze kolay çıkınca 80 üstü yapılması hic içten bile değildi. Ki çoğu kisi yapti zaten. Yine de 80 üstü kapatacağını düşünmüyorum.
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri sonuçlarla birlikte mi açıklanıyor
-
@roses hayır hocam kurum sonra ilan ediyor
-
@scofieldmustafa hocam tek veri biliyorum elimde olumsuz anlamda dguy sınavı gećen yıldan aklımda eğer bu sınav yüksek kapatirse onu baz alanlar yanılmayacak.Çünkü dguy sınavından sonra yüksek kapatır dediler ben dahil kimse inanmadı.620.aday 83 doğrü ile kapattı.Şimdı burada 600.aday eğer 83 dogrularda ise 80 üstu kapatir.Ancak 2 hafta sonra olan guy sınavında aynı tarz ki bana göre guy daha kolaydı 83leri gören il olmadı.Ama dguyda anketler yanılmadı
-
@zenginmemur bende öyle düşünüyorum hocam mevzuat ve muhtelif kısımdan herkes 34-35 soruyu cebine koydu kalan 60 alandan 45 yapsalar bile 80 i buluyor zaten ki yüksek kapatması bu sınav iÇin normal diyorum kaymakamlık bile il göçe göre çok zor bir sınavdı 74.75 civarı kapattı
-
@gencbiraday sanırım artık tüm sınavlarda yüksek puanlara alışmamız gerekecek. En basitinden guy'da bile 80üstü puanlarla atanılabilecek tahminimce.
-
Benim fikrim de su il göç uzman yard herkesin bahsettiği kadar cok asırı kolay bir sınav değildi evet nisbeten kolaydı ama çok da öyle denilen gb cocuk oyuncağı tarzı bir sınav kesinlikle değildi. Ben bu sınavn 75-77 bandında kapatacağnı düşünyrm sonuçta 40 soru mevzuat ve muhtelif kısmıydı herkes 35 yapmadı nihayetnde alan da desek iktisatta zaten 3 soru iktisat dısında idi, maliye de bazı sorular belirleyici idi, hukukta da kolay ama bu acaba bu mu denilecek bi kaç soru vardı. 800 kişilik bir sınav ve ben bu aralıkta bekliyrm umarm çok daha düşük kapatr da 70 lere düşer.
-
Artırıyorum iktisat maliye dışındaki mevzuat hukuk ve son kısımdan yani 60 sorudan yanlışım yok o kadar kolaydı ama gel gör ki geri kalan kısımdan 17 yanlış yapmışım 83 ile konuşulanlara bakınca kendimi huzursuz hissediyorum bu ilan yokluğunda iyi bir fırsattı tek teselli bütün o yanlış olduğu tartışılan soruların hepsi yaptığım yanlışlar arasında 1 2 soru dışında pek iptallere ihtimal vermiyorum hayırlısı yapacak bir şey yok iyi günler
-
@gencbiraday kaymakamlıkta yanılmıyorsam 400 kişi çağırılıyordu,bunda 800. Yine de 80leri geçer mi ki
-
@law 400 kişi fakat insan hakları Türkiye ekonomisi cumhurbaşkanlığı kararnameleri gibi belirsiz konulardan sorular çıkıyor ona rağmen 74 çok yüksek bir puan ki yanlış doğruyu götürüyordu kaymakamlıkta ben il göçün 79-80-81 civarı kapatmasını bekliyorum şaşırmam