İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Sinav sonuc belgesini ekran görüntüsü alarak da sisteme yükleyebilirsiniz. Zaten sonuç takip kodundan doğrulaniyor
-
@Sivass gpm@ybu.edu.tr mail adresine sorunu açıkça belirten bir mail gönderip irtibata geçiniz
-
@Atlantiss23 evet ben öyle yaptım
-
@redcrossbjk bende yükleyemedim neden acaba. Yardımcı olabilecek var mı
-
@müfettiş telefondan denediyseniz o yüzden olmamıştır, bilgisayardan yapmak gerekiyor
-
@shlimazl bilgisayardan yükledim dosyayı seçiyorum yükle diyorum öyle duruyor yükle deyince hemen yüklüyor mu sizdekinde yoksa bekletiyor mu biraz birde sistemdeki yoğunluktan kaynaklanıyor olabilir mi
-
Arkadaşlar sonuç vs bekleyenler son günlere kadar beklerse iyi olur geçen alımda 0.1 giremeyenler olmuştu baştan başvurup daha sonra sonuç beklediğiniz yeri kazanırsanız hak yemiş olursunuz rica ediyorum bir seferlik böyle yapın
-
@müfettiş bende hemen yükledi ama yoğunluktan da olabilir tabii
-
@Sherlock-Holmes peki bu üniversite diploma belgesini nasıl halledebilirz hocam?
-
Sevgili arkadaslar, Goc İdaresi GM bunyesinde bulunan bir yetkili ile tanisikligim oldugu icin bu 45 ve ardindan 200 kisilik il goc, 20 kisilik merkez goc konusunu konusma firsatim oldu. Listelere hep ayni kisilerin girmesinden ve bu kisilerin ayni statude ya da yakin statudeki mesleklerden gelerek burayi tercih ettiginden sitem ettim. Kendisi de icini ferah tut zaten biz yarin birgun birakacak kisileri tercih etmiyoruz seklinde yanitladi. Paylasmak istedim sizinle
-
@errayn arkadaşa aynen katılıyorum. Lütfen son günlere kadar bekleyin.
-
@Atlantiss23 hocam irtibat derken ilk defa başvuru yapıyorum kurum sınavına daa nasıl irtibata geçmeniz gerekiyor. Yani ne dememiz gerekiyor.
-
Merhaba dostlar herkese, @Aslan-Reyiz kardeşimin Göç Sınavları için toparlamış olduğu döküman listesini burada ve Merkez Göç başlığında ilk iletilere ilave ettim. Yeniden bulmak istediğinizde ulaşmanız kolay olsun.
İyi çalışmalar diliyorum hepinize. -
@errayn Hocam burada hakkı yenenler yalnızca bu sınava giremeyecek olanlar değil, bu sınavın 5te 1i kadar alımlarda mülakata girecek olanlar. Mülakat yapılmadan böyle bir alım olmasaydı mülakat bekleyen 200 kişi bu sınava başvurmazdı. Şimdi eminim daha mülakata girmeyen bu 200 kişiden başka bir kuruma atanmamış herkes başvuracak ve tabi bunların tamamı 88 puan ve üzeri olduğu için taban puanda ciddi bir etki yaratacak. Göç idaresi 35 yaşındaki adaylara jest yaparken puanı 80 civarı olanlara büyük bir kötülük yapmış oldu bu durumda. Keşke guy ilanı da gelse de bu kuruma girmeyi gerçekten isteyen insanlar adına bir nebze olsun şans doğsa.
-
@paradokskralı O yüzden geçen alımda dguy, guy bekleyen arkadaşların çoğunu alıp, benim gibi sadece il göç bekleyenleri elediler. Hiç gerçekçi değil.
-
@TRRS hocam o ilk alımda mülakata kaldım ama bence 45 kişiden çoğu kacar zaten gerçekçi olalım kazaninlarin çoğu 94 95 93 puanlı ve epey teftiş sınavı oldu çoğu gidecek bence bunun kurum farkında ve 200 kişiye bel bağladı
-
@felix-felicis dostum adamı otoparkta ayak üstü gördüm bunları konuştuk. Bir daha karşılaşırsam bu söylediğini aynen iletirim ona ama.
-
@TRRS işte hocam herşey karışık ben 45lik alım sınavına girdim 1-2 netle kaçtı şimdi başla yerden sonuç bekliyorum ki o sınavda 800 civarında kişi vardı 100 kişiye yakın yoktu yani burdan bir arkadaş 87.6 ile kaçırmıştı yani sınırdan yazık değil ona şimdi de aynı şey 80-82 puan bandında olanlara olacak mülakata kalanlar için birşey diyemeyeceğim ne desem boş olur
-
@paradokskralı ya yukarıdan gelen listede kim varsa onu alıyoruz diyecek hali yokya
-
@Willsmithh kesinlikle hocam kazanan çoğu zaten yüksek puanları olanlar belki mülakata kalıp sgk kazanan 100-150 kişi var bilemeyiz sonuçta