İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Fernando-Reges Suriye’den yeni bir göç dalgası daha geliyor baya açık olacağı için ilana çıktılar sanırım:)
-
83.5 puana gelmeme ihtimali var mı boşuna mı çalışırım çalışmaya başlasam
-
Son sınav sorulari yayınlanmış.Paylaşabilecek var mı?Yada geçmiş sınav sorularını nerden bulabilirim?
-
@zenginmemur kardeşim aybu sitesine gir yukarda sınavlar yazıyor oraya tıkla son sınav soru kitapçığı ve cvp anahtarı var. Diğer geçmiş sorularıda aslan reis paylaşmıştı PDF olarak burda.
-
@gencbiraday saol kardesim
-
@zenginmemur kaldırmışlar galiba soruları
-
Arkadaşlar bir sorum olacak.Eşim özelde çalisiyor, rotasyon durumu var bildiginiz gibi ilk atandigimizda ese tabi olunabiliyor deniyor dogrumudur? Yani es ozelde calisanda olsa onun bulundugu yerdemi basliyoruz ? Bilen varsa benim icin onemli ona gore basvurup basvurmayacagima karar verecegim..
-
@LioN kaldırmışlar galıba
-
@Zzeynep evet sorular yok
-
@Don-Pablo sınava gırıp sınavdan sonra indirdıyseniz alma şansımız var mı sizden
-
@atmosferabi 81.8 de benim alan dersleriyle başlamak mantıklı
-
Arkadaşlar soruları indiren varsa aybu dan paylaşabilir misiniz?
-
@Zzeynep Google aybu yazın altta göç politikaları yazıyor oraya tıklayın açılan sayfada yukarda sınavlar yazıyor orda sorular ve cvp anahtarı kaldirilmamis.
-
@LioN tıklanıyor fakat açılmıyor
-
@LioN hocam kaldırmışlar gündüz vardı şuan yok
-
Az önce vardı evet şimdi baktım kaldırmışlar 10 dk önce. PDF nasıl yüklüyoruz foruma bilen varsa söylesin göndereyim indirdim ben
-
bu ılan geçen aylarda gelmemısmıydı kafam karıstı
-
-
@dukeofcambridge bunların cevapları geçerse elinize paylaşır mısınız. Teşekkürler bu arada
-
@Zzeynep bendede mevcut değil maalesef