İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@adanali01 ben kamu mezunuyum hocam kamuyu o sebeble yaptım uluslardan da bisuru yanlışım çıktı.o kısma çok calismamistim ben ama AÖF kaynakları yardımcı olur diye düşünüyorum.
-
Göç filmlerinin vazgeçilmez yönetmeni @Aslan-Reyiz pdf show yapmış yine
Eline sağlık dostum -
@rabia89 aynen hocam ne okumakla biter ne çalışmayla. Okusak bile ezber yapacak zaman yok. Bosa vakit cidden ne yapacagiz
-
@rabia89 çok uzun gerçekten
-
@paretowilfredo hocammm burdasiniz madem.guy icin sizin birseyiniz var mi bu hafta deniliyor.oyle olsa siz duyardiniz bugun bir seyler duydunuz mu yokladiniz mi? Sessiz kalmanizdan fikrinizin degismedigini anliyorum.bu hafta gelecek diye bir cok kisi panik yapti sinava az kaldi diye bende oyle.en azindan duymadim bisi falan yazarsaniz o panik havasini da dagitirisiniz
-
Sınavda iktisatın hepsi dahil mi?Alandan ders bazında hukuk iktisat maliye kaç soru geliyor?
-
@zenginmemur hocam alandan 60 soru geliyor iktisat makro mikro tr ekonomisi var
-
tvs ve vergi hukuku yok degil mi birnde uluslararasi kuruluslar derken o konuyu nerden caisacagiz uluslararasi iktisatı kastetmiyor degil mi
-
@rabia89 tvs ve vergi hukuku yok. Uluslararası kuruluşlar vs. için de aslan reyiz'in attığı pdfler oldukca faydali
-
Arkadaşlar başvuru 2018 2019 puanlarının ikisini de kullanabilir miyiz
-
@MartinLuther o PDF kere nerden ulaşabiliriz
-
Hocam 81.92 ile çalışmaya başlasam mı bilemedim.
-
@sad38guy Önceki sayfalarda var.
-
@scofieldmustafa ticaret ve icra var mı hocam hukuklarda
-
45 kisilik alımda 900 kisi çağırdı ve 88 ile kapatti ona gore dusunun arkadaslar
-
@atmosferabi 82,92 ile başladım ben çalısmaya 4000 kişi çağrılacak şansımız yüksek bence
-
Kavimler göçünden sorumlumuyuz.
-
@urfaspor63 guldurdu
-
Arkadaşlar ilanda ne yazıyorsa var, ne yazmıyorsa yok
-
@IS-LM yok ciddi sordum. Bir arkadaş not attı manas destanı gibi 2000 sayfa. Hz. Ademden başlamış. Hz. Adem Hz.havayı bulmak için batıya göç etmiş falan her şey var.