İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@MartinLuther teşekkür ederim
-
@Su28A gelme ihtimali çok az
-
Güzel bir ilan. alım sayısı fazla sizin adınıza mutlu oldum arkadaşlar. Bir hukukçu olarak ben başvuramıyorum. Kpss nin kurdu değilim ne ne işe yarar onu bile yeni yeni öğreniyorum. Bu ilanı görünce keşke kamu yönetimi bölümüne de girseydim dedim. Okurken bize iktisat gibi zor bir dersi verdiler 1 seneye hem makro hem mikro verdiler hiçbir şey öğrenemedim nasıl geçtik onu bile bilmiyorum bu ilandan sonra kamu yönetimi konularına baktım hiç de bizim bölümden uzak olan bir alan değilmiş. Kamu alsak daha çok işimize yarardı.İnsan bilmiyor işte böyle böyle öğreniyoruz giden zamana çok üzülüyorum.
-
ya bu puan türlerinde puanlarım birbirine yakın hangisiyle başvursam ki?
-
@zeynep9b hukukçusunuz gayet güzel bir bölüm olmadı bir büro açıp avukatlık yaparsınız
-
@abdulbakitr en yüksek hangisiyle onunla tabi ki. Virgül bile önemli.kaymakamlik sınavını 0.80 ile kacirdim
-
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun 82.5 ile yerimizi alacağız öncelikle icra müdürlüğü sınavım var hafta sonu sonrasında başlıcam inşallah herkese hayırlı olur ilan , sınavın 78-79civarında Kapatacağını düşünüyorum umarım çok ihtiyacı olan emek veren tüm kardeşlerim bu yolda başarılı olur
-
Arkadaşlar elinde Uluslararası ilişkiler ve kamu yönetimi notu olan var mı sınava ilişkin
-
@amorro-Robinson Ne büro öyle kolay açılıyor ne birinin yanından öyle kolay çalışılıyor ya aileden zengin olacaksın ya da artık şansın çok yaver gidecek. Ankara’dan mezunum öncesinde de iyi bir lise. hayatımız boyunca çalıştık emek ettik. 2 senedir ben de işsizim ha birilerin yanına girdim bir dönem asgari ücretle eşek gibi çalıştırdılar kimse yanlış anlamasın ama bürodaki temizlik görevlisiyle aynı maaşı bu kadar yıl sonra emek edip alıyor olmak da insana koyuyor neyse burası ağlama duvarı değil bilsem kamudan da girer puan alıp başvururdum kimsenin suçu değil dertlendim yazdım öyle kusura bakmayın. Bu ülkede her bölümün işi zor artık kimseye kızmayın iyi puanlar alıp her ilana başvuranı da anlıyorum ben bunun böyle olmasına sebep olanlara kızıyorum.
-
ya arkadaşlar geçen ki 45 kişilik alım da aynı şartlar vardı ve 86 ile kapatmadı mı? şimdi 4 bin kişi çağrılacak, bu sefer 80 i görür bnce.
-
@serra bir de kamu maliyesi yazıyor konularda yani devlet bütçesi falan hepsi dahilmi demek oluyor
-
Arkadaşlar akfon yayınevinin il göç ders notlarını almalımıyım, yeterli olur mu?
-
@zeynep9b hocam nasip kısmet ben şahsen hukukçuların neden girdiğine anlam veremiyordum kpss taki p4 le alım vs yapılana kadar tek takıldığım şu bazı alımlarda özellikle hukukçu alımı yapılırken hukukçu iibf alımlarınının çoğuna rahatça giriyor neyse herşey nasip hakkınızda ve hakkımızda hayırlısı olsun
-
yukarıda paylaşılan notları google drive'dan paylaşabilir misiniz ? indiremedik bunu
-
@Gülbeşeker alıp memnun olmayan çok vardır bir önceki grup mesajlarına bakabilirsiniz
-
@nimesay vergi hariç tüm maliye
-
@SonerY Hocam bi yandex hesabı açıp giriş yap sonra indir.
-
77 ile şansım var mı sizce arkadaşlar il göç için
-
@Anhedoniccc beceremedim valla.Kiril alfabesiyle yazılı şeyler çıkıyo
-
@zeynep9b hocam suna yüzde yuz eminim referansın sağlamsa hakim olmak bak yüzde yüz diyorum bu ilandan daha kolay.Bende yıllardım bir düzen kuramadim.Keşke hukuk okusaydım diyorum.Avukatlıkta haklısıniź ancak hakimliği kesinlikle deneyin.Bakın referansı ayri bir yerde tutuyorum