İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar ilan metninde cevabını bulabileceğiniz birçok soruyu burda sormanıza gerek yok, açıp okuyabilme zahmetinde bulunun rica ediyorum. Foruma sınav süreci ile alakalı bilgi almak için giriyoruz fakat birbirini tekrar eden sorulardan tutunda ilanda cevabı olan sorulara kadar herşey mevcut. Forumu daha etkin ve faydalı kullanabilmek adına biraz daha dikkatli davranalım. İyi forumlar dilerim
-
sınava en yakın nerde kalabilicez arkadaşlar onerilerinizi bekliyorum simdiden yer bakmak lazım
-
@MartinLuther ilanda ayrınti yok ki hocam hukukta hangi dersler var yok belli değil
-
@zenginmemur ticaret var icra yok
-
@zenginmemur ayrintin var hocam her hukukta hangi konudan sorumlu olduğumuz dahi var. Mesela borçlar genel hukumler medeni baslangic ve kisiler diye devam ediyor
-
@nairu eyvallh hocam
-
Alabilecegimiz kaynak kitap biseyler var mi ? önereceginiz.(hic bilgim yok )bu aradan pdf vs paylasanlar oldu tesekkurler.Boyle cok parca parca konular var nasil calisacagimi bilemedim
-
@bsknkpss kitap olarak bir tek akfon var. Ama alanlar hiç memnun kalmadı bilginiz olsun
-
@scofieldmustafa hocam ticaret de yok ki
-
Niyeyse bu ilan pek heyecan olusturmamis gibi. 45 kişilik ilanda daha bir coşku vardı. Bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama. Analiz yapanlar yok kaçta kapatır noktasında teoriler oluşturanlar hipotezler kuranlar yok. Yani off ne alaka ya nerden çıktı şimdi bu ilan daha öteki belli olmadan havasinda millet sanki. Veya da İİBF li olarak böyle peşpeşe alımlara alışık olmadığımız için bir şok durumuda olabilir hala:)
-
@mrkorkmaz1 hayırlı olsun kardeşim
-
@LioN hocam şokun etkisi birkaç güne geçer buralar şenlenir merak etmeyin
-
@mrkorkmaz1 Çok isteyen var kitabı önerirseniz ben de ismini öğrenmek isterim Hayırlı olsun..
-
Çok enteresan daha yeni 45 almadılar mı ? Neyse üzümünü ye bağını sorma hayırlı olsun hepinize
-
@Bahriyelii61 çok mantıklı
-
Merhaba arkadaşlar şuan askerlikte bakaya durumdayım, bir sorun olur mu alimda
-
@scofieldmustafa hocam nerde bende sadece yuzde 80 lisans dersleri yazıyor
-
@kymkmadyı sağolun hocam
-
@adana01 bakaya sorun olur kardeşim tecili boz askere git sınav izni veriliyor
-
@brkytn hocam geçenki alım için almıştım akfon kitapevinden.İl göç notları diye 2 ciltlik bir kitaptı.Ama ben sınava çalışmadığım için kitabın da nasıl olduğu hakkında bi fikrim yok açıkcası