İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Arkadaşlar bugün açıklanması sürpriz olur. Ayrıca kötü senaryoya hazırlıklı olmak herkes için daha sağlıklı olacaktır.
-
@ayraan anlamadım
-
@ayraan süpriz neden olsun hocam daha önceki kurumun yaptığı sınavlar ortada bugün açıklanır yüzde 90 eğer kurum ve üni arasında bir iletişim hız sorunu olursa en geç pazartesi
-
Hem alım fazla hem de merkez göç sınavı da oldu bir de mülakatlar var iş yoğunluğu fazla olduğu için ben haftaya açıklanır diye düşünüyorum
-
@DaronAcemoglu versene bana numaranı
-
Maile sonuçlarin açıklanması 2hafta içinde denmiş, 13.gün Cuma mesai bitimi en mantıklısı olmuyor mu
-
@Willsmithh inşallah bir an evvel açıklanır emek veren en çok hak eden kişiler listede olur. Ancak aldığım haber bu yönde hocam. Bugünde açıklanma ihtimali var ancak çok küçük bir ihtimal. O yüzden haftaya açıklanma durumu daha ağır basıyor.
-
@Willsmithh aynen mesai saatlerinde açıklayacağını düşünmüyorum. 4000 kişi kuruma yüklenirse yetişemezler. Mantıklı olan 6-7 gibi açıklamaları. Haftasonu da giriyor ortalık soğur hem
-
@ayraan hocam kaçla kapatılacağı hakkında bilgi aldınız mı?
-
@DaronAcemoglu kaynağı değiştirelim hocam..:)
-
@ayraan hocam bu bilgiyi kurumdan mı aldınız ? çünkü Aybü sonuçlandırıyor eğer bittiyse kurum açıklamak için neden beklesin geçen sınavda 10 soruya itiraz edildi altı üstü 5-6 soruya itiraz var şuan
-
@varol Bir espri yapalım dedik hocam ne adamlığımız kaldı ne cahilliğimiz üstüne üstlük tehdit mesajları alıyorum
-
Acıklanır açıklanmasınada ya yüksek kapatırsa bu daha kötü değil mi?
-
@ayraan bu bilgiyi nerden aldıysanız.Yüzde yüz kaçla kapatırıda sormuşsunuzdur hatta yüzde yüz iptal olacak en az 2 sorunun akıbetinide ögrenmişsinizdir hatta ve hatta 45 ksilik alimin sonucunuda sormuşsunizdur ek olarak bir daha ki ilgöc alimi ne zman olir hangi iller acilacak kesin bunlarida sorup bir seyler ögrenmisinizdir
-
-
@ayraan Kötü senaryodan kasıt yüksek kapatacak anladım ben, erken geç açıklanması değil
-
@Gülbeşeker 80 veya 81
-
@adam-simith mail attım dönüş yok
-
Sizin alım fazla merkez göç sınavı da var dediğiniz şey totalde 220 kişilik alım. 4400 kişinin optik kağıtlarının okunması hadi 3 saatlik iş olsun. Milleti boş yere germeyin strese sokmayın. Gerçekten bazılarınızın tek gayesi bu.
"Bugün açıklanmaz"
"Bugün açıklanması düşük ihtimal"
"Bence haftaya yeaa"
"85 ile kapatacak"
"86 ve üzeri 800 kişi var"
"30 şubatta açıklanacak" (30 şubat?!?!)
Bi bitmediniz be kardeşim, bi bitmediniz. -
@ayraan inanmayın şu duyumculara ya kimden aldığını da söylemiyor zaten sağlam bir dayanak da sunmadı