İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@NYXZ aklım gitti ya ilk 4 kelimede
-
@NYXZ dayı bari cümleyi kuruyorsun bir kez okuduktan sonra yazsana aklımı aldın ya inşallah spoilerdır ne diyim
-
@ubeyde Benim de 5. Senem kardeşim biz napalım peki? Hem mülakat sonucu bekliyorum hem sınav kaçla kapatcak stresi yaşıyorum. Sadece kendimi de düşünmüyorum mülakatı gecemezsem ailem perisan olcak. Sınav cok yuksek kapatirsa listeye giremicem. Benim gibi 5 6 yıllık olan arkadaslarim var onları da düşünüyorum napıcaz bu kuyudan nası cikicaz diye düşünüyorum. Bi tek sen degilsin herkesin eminim ki kendine gore sıkıntıları vardır. O yüzden bide kendi icimizde gerginlige hic gerek yok. Senin bu sene olur insallah bizler gibi 5 sene beklemezsin
-
@NYXZ bu ne cesaret yigidim
-
@NYXZ Kalbim gitti bir an
-
@NYXZ ne oyle geliyosun aklimiz gitti
-
@law hocam net hatırlamıyorum ama açıklanma tarihi olarak itiraz metnine göre en erken haftaya gibi duruyor inşallah erken açıklarlar lakin haftaya alıştırmakta fayda var kendimizi ayrıca açıklanma konusunda pek duyumlara güvenmemenizi tavsıye ederım nedeni ise açıklanma sürecine kadar ki aşamayı AYBÜ üstlenmiş durumda kurumu bilgilendiriyor sadece ben açıklıyorum sanada listeyi atıyorum al diye bu aşamadan sonraki süreç ise tamamiyle göç idaresinde
-
kaos olmadan yaşamıyoruz anlaşılan 2 dk düzgün duramıyoruz yemin ederim
-
@friedman-25 bende aynısını umuyorum ama beklentilerimiz haftaya mesai sonu olursa kendimizi yormamış oluruz düşüncesindeyim
-
Hsonu aciklanma gibi bi ihtimali olmaz dimi
-
@ankara61 geçen sınav 13 gün de açıklandı ondan dolayı bugün beklenti var.olmazsa haftaya kalır yapacak bir şey yok.sağlık olsun..
-
@ankara61 arkadaşlar burda atladığınız itirazların AYBÜ ye gönderilmesi 5 iş günü diyor GM oturup 5 gün bekleyip yollamaz muhtemelen 1-2 günde yollamıştır. Ardından inceleme süresi 5 iş günü AYBÜ oturup pazartesi başlayalım demez üzerilerinde baskı var herkes işini iyi yapıp elinden çıkarmak ister kurum olarak. Yani bugün açıklanır veya açıklanmaz demek istediğim toplam süreç YASAL 15 iş günü ama bu beklenecek diye kaide yok.
-
@kamucu25 katılıyorum ama genelde kurumlar bizim bakış açımızla bakmıyorlar geçen sınavın 13 günde açıklaması kendi almış olduğu bir insiyatifti ve gelecek hafta mesai saati sonuna kadar vakti var ben beklentiye girmeyelim taraftayım çunkü beklentiye girip hiçkimsenin üzülmesini stres yasamasını istemiyorum ondan dolayı haftaya perşembe veya cumaya odaklanmak daha rasyonel gibime geliyor hocam
-
@Willsmithh tabiki haklısınız hocam ancak giren kişi sayısının yogunluğu ve 2 sınavın yapılmış olduğu göz önüne alındığında kendimizi sadece bu hafta mesai sonu veya sonrası diye odaklamak ve açıklanmaması sadece stres oluşturur kanatindeyim sadece bugüne aşırı odaklanmamızın bizim için daha hayırlı olacağı kanaatindeyim
-
@Arrow benim bi oglum var yasim 32 neden bahsediyon sen
-
@ankara61 Hocam optik okuma cihazları ile 4.000 kağıt muhtelemen en fazla 1 gün alır eğer giren sayısı ile doğru orantılı olsaydı YILDIRIM BEYAZIT ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜFETTİŞLİK SINAVINI yaptı 100 kişi girdi 2 aydır hala sonuç gelmedi yani burda GM ' lüğün AYBÜ ye söylediği verdiği sorumluluk önemli.Ben olabildiğince aksatmadan açıklama amacında olduklarını düşünüyorum bu yüzden
-
@ubeyde herkesin sıkıntısı kendine büyük ama bu burdaki insanlara stres yaptırmayı yada onlarla atışmayı gerektirmiyor. Biraz sabırlı olmanız tek sizin değil etrafınızdaki kişilerinde yararına olacaktır.
-
hocam kesinlikle katılıyorum optik okuma işlemi kolay bir işlem ve dediğiniz gibi bir günü bile almaz ancak benim tek dediğim bugune asırı odaklanmamak göç idaresi ve aybü göç pol. cok iyi etkileşim içinde olan iki kurum buda sınav sonuçlarının olabildiğince erken açıklanmasına fayda sağlıyor umarım bencede bugun açıklarlar ama bugüne asırı odaklanan arkadaslarımız var hem kendi streslerinin bozulmaması hemde takip eden arkadaşlarımızın stresinin bozulmaması için sakin olma çağrısıdır benim ki sadece saygılar
-
Gergin bekleyiş ️
-
Arkadaşlar biliyorum hepiniz stres altındasınız, canınız sıkılıyor, mahalle baskısı, ekonomik durum vs. bin tane derdimiz var hepimizin sınav çıkmıyor aklınızdan sürekli yeniliyorsunuz sayfayı ama bu normal bir durum değil kendinizi üzüyorsunuz farkında değilsiniz bugün veya haftaya açıklanacak germeyin kendinizi de milleti de bekleyip göreceğiz hayırlısı neyse olsun.