İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
bugün arayıp sıkboğaz etmek lazım
-
@kemankeşş sinavdan hemen sonra atanlara 15 gun demisler hocam
-
@adam-simith mantıklı hocam en geç pasartesi salı olsun hadi bugün de ihtimal var zaten mesai bitiminde
-
Bugün açıklayıo ortamı soğutmak için haftasonunu araya sokmak iyi fikir bence. Yetkililere duyurulur. :))
-
Bugün açiklasinlar da bitsin artik bu çile
-
Arkadaşlar açıklansa bile en erken 18.00 de açıklanacak az sabredin
-
Nefret ediyom bu sinavi gec açıklama olayını, acaip sövüyorum bunu yapana
-
@ubeyde hocam iyi misini? Sınava gireli 13 gün 10 işgünü oldu. Bunun itiraz süreci ve itirazların değerlendirme süreci var. Ne istiyorsunuz daha en hızlı açıklayan kurumlardan birisi. Gidin feryadınızı sgk başladığında yapın.
-
Arkadaslar siz sgk falan bekleseniz heralde şimdiye çoktan toplanip kurumu basmaya gitmistiniz. Bu ne sabirsizlik ya
-
Tavla oynayın tavla, tavla iyidir:)
-
@scofieldmustafa testi kirildiktan sonra sövünce fayda etmez
-
bugun iş yok boş oturunca vakit geçmiyor
-
@Arrow ne alaka onlar bekletti diye bunlarada musamaha mi gösterelim
-
@ubeyde çok gerginsin dostum daha önceki postlarını da hatırlıyorum sakin ol biraz ferahla varsa bir derdin sıkıntın gel özelden muhabbet edelim.
-
arkadaşlar benim kendi görüşüm haftaya cumaya açıklanacağı yönündedir çünkü
5 iş günlül itiraz süresi
5iş günü aybü göç pol. merkezine gönderilmesi
5 iş günü değerlendirme süresi deniyordu ilanda
ondandır ki haftaya perşembe veya cuma günü açıklanması daha muhtemelgözüküyor bana göre ondan dolayı bugün için beklentimizi yüksek tutmayalım ilaveten geçen 45 kişilik alımda da aynı durum olmuştu -
@ubeyde hayır tabiki de ama biraz sabırlı olun diye diyorum. Zaten herkes stresli gergin buraya giriyorum burda da tartışma karşılıklı atışma görüyorum. Sonra bir de hayıflanmalar görüyorum bunun bize ne yararı var ? Biraz birbirimizi telkinleyelim lütfen. Hemen dikenlerimizi çıkarmayalım
-
@ankara61 13 günde açıklanmamış mıydı
-
@ankara61 evet aynı durum aynı günler aynı itiraz vs vs ve 13. Gün açıkladılar bugün de bu sınav için 13. Gün o yüzden bekliyor herkes ha bana kalırsada bugün açıklanma olasılığı yüzde 30 gibi geliyor banada haftaya kalır gibi ama umarım açıklarlar bugün.
-
Açıklandı 72 de kapatmış hayırlı olsun dese biri ne dua alır demi şu cuma vakti
-
@Arrow dostum yeterince sakin bekledim 3 sene oldu, ve ben cok sakin bekledigimi düşünüyorum bıktım artık