Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Estevez En güzel kararı vermişsiniz dostum. İnşallah bu sürecin sonunda gayesine ulaşmış dostlarımızdan olacaksınız
-
@paretowilfredo İnşallah hocam daha önce de girmiştim sınava ama 2016 süreci gerçekten yıpratıcı oldu benim için psikolojik olarak da ve kaldıramadım sanırım o süreci yaş dolmadan tekrar bir deneyelim dedik işte. Aslında bu süreçte en önemli şey sabır bunu yolda öğrendik tabi ki biz de umarım genç arkadaşlar da bu psikolojik savaşın üstesinden gelebilirler ve bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar.
-
86 ' ya düşer mi
-
@paretowilfredo teşekkürler üstadım.
-
@Cemre33 Ben puan yorumu pek yapmam dostum bilirsiniz. Başvurmakla bir şey kaybetmezsiniz ancak beklentinizi yüksek tutmayın Merkez için. Ama şu var her halukarda İl Göç için ders çalışıyor olacaksınız ve konular ortak. Olursa ne alâ. Olmazsa boşa giden bir şey olmayacak
Eğer ki şu parça parça açılmış yüksek puanlıları süpürecek merkez/teftiş kadrolarının alımları tamamlandıktan sonra gelseydi farklı olabilirdi görüşüm ama şu aşamada dediğim gibi hiç odağınızı kaybetmeden çalışın, başvurmaktan da geri durmayın dostum -
45 kişilik il göç de 900. aday 87.77 de kapattı 400.aday 90.1 miş
-
@RootofAllEvil guy değil misin kardeşim sen çalışan neden başvuruyor işsizin hakkına giriyorsunuz
-
@Aslan-Reyiz hocam 90.35 gelme olasılığı sgk da açıklandı
-
@kemankeşş gelir hocam.
-
@Aslan-Reyiz kardeşim bir sofistike analiz yaparmisin ilgocun kaça kadar düşebileceği konusunda. SGK istihdam vs açıklanması sınava 4 bin kişinin gireceği. Kafana göre bir denklem hipotez kurarsın sen. SGK basvuru sürecinde virgül analizlerine kadar yapmış adamsin:) merkez göç biliyorum burası kusura bakmayın reyizi gormusken sorayım dedim:)
-
@LioN, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@Aslan-Reyiz kardeşim bir sofistike analiz yaparmisin ilgocun kaça kadar düşebileceği konusunda. SGK istihdam vs açıklanması sınava 4 bin kişinin gireceği. Kafana göre bir denklem hipotez kurarsın sen. SGK basvuru sürecinde virgül analizlerine kadar yapmış adamsin:) merkez göç biliyorum burası kusura bakmayın reyizi gormusken sorayım dedim:)
Reyizz kagiti kalemi hesap makinasini hatta mezuroya kadar aldı eline birde sigarasını yakıp masanın başına analiz yapmaya geçti herhal:)
-
@kemankeşş Hocam taşsadan merkeze gecmeye calismak dogal bir istek. Bence asıl tepkiyi hakeden hak gaspında bulunan surekli hak hukuk tiradı atıp da merkezden basta sgk denetmenligine, bir ihtimal guya başvuranlardır. Iki yuzlulukten baska bir sey degil bu.
-
@LioN @Aslan-Reyiz Hesap makinesine seri basıp abi bu olur dese inanacak durumdayız şu an, o psikolojiye soktu bizi
-
@paretowilfredo reyizin ne yapıp edip 78 lerde bir puan bulması lazım kardeşim. Bulamiyorsa parlementi söndürüp kaçak tütünü yakıp tekrar hesap yapması lazim:)
-
@LioN Bana gelişi 80+ gibi bir cümleyle başlar, bir de işine geliyorsa bu diyerek tok satıcı moduna girerse, işte bunu kaldıramaz bu başlık
-
@paretowilfredo inşallah bize bir güzellik yapar bakalım kaçtan bırakacak
-
@paretowilfredo ya da denetmen oldu ya hevesi kaçmıştır belki şuan hesap yapmak yerine hesap makinasında leblebi yazıyordur:))
-
@newworldorder @LioN 70 YDS + 78 puan ile takasa girebilir
-
Kardeşim @LioN merkez göç için 23 aralık 2018 deki il göçü baz alarak 400.aday 90.1 de, 30 kasım 2019 il göçü baz alırsak 400.aday 87.77 de kapatmış.
Merkez/il göç puan türleri aynı güzel bir veri bu açıdan yani max 90 a çıkar merkez göç. Tek eksi yanı birden fazla puan türü var ve sınava gitmeyen bazı kesimlerin başvurması oluyor malum .Ama şu var sgk aradan çıktı 350 adaydan il göçe başvuran olmaz ama merkeze başvuran olacaktır.Yine 2019 içinde açıklanan bazı merkez uzmanlıklar vs oldu onların da etkisi olacaktır.Bu durumda merkez göç için 88 üzerinin şansı var.
İl göç 2014 puan türleri farklıydı ama 4000.aday 80.66 da 2016 da 1400. aday 82.6 ya kadar düştü.
Bu alım sürpriz bir tahminde bulunarak 82 ye kadar düşeceğine inanıyorum 4 bin iyi bir sayı . Yine birden fazla puan türü bu alımı etkiliyor tabiki.
-
@Aslan-Reyiz analizine sağlık kardeşim. Yalnız 82 den biraz daha dusebilseydin iyiydi ilgoc için. 78-79 bandını görme olasılığı yok diyorsun ve beni uzuyorsun. Aslan dayanışması nerede reyizz. Denetmen oldun tamam ama ormanı unutma:))