Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Aslan-Reyiz Daha iyi olmuş hocam o zaman. Hatta @paretowilfredo reise de söyleyelim ilk iletiye eklesin de her arkadaş rahatça ulaşsın aradığında İleti arttıkça zorlaşıyor bulması tekrar.
-
@albertcamus aynen çok iyi olur .
-
@Aslan-Reyiz Eline emeğine sağlık dostum, @albertcamus 'nun dediği gibi ilk iletiye ekledim notları.
Dostlar tekrar kafanıza takılırsa ya bi notlar vardı, güzeldi diye başlığın ilk iletisinde bulabilirsiniz.
Aynı şekilde İl Göç başlığına da ilave ediyorum. -
@albertcamus Kdgm kapandı herkes İçişleri Uzmanlığına geçti dostum. Çok da güzel yeri vardı, Bakanlıklardaki eski TOBB binasıydı. Lakin bunu söyleyince de aklıma şu karikatür geldi
-
@paretowilfredo il göç sınavı ile bu sınav seviye olarak çok farklı mı hocam ?
-
Geçen alımda hem il göç hem merkez göç giren varmı arkadaşlar kiyaslayacak varmı sınav açısından
-
@Willsmithh Yani uçurumlar var diyemeyiz dostum. Bir tık üstü diye düşünülebilir. Açıkçası her iki sınavda da özellikle 40 soruluk kısım var olduğundan sınav şansı faktörü devreye giriyor biraz. Kamu ve Uluslarası Mezunları lisans kulak dolgunluklarına göre bir tık öne çıkıyor aradaki 20 soruluk kısımda. Alan bilgisi bugüne dek geride bıraktığınız sınavların üzerine çıkmaz ikisinde de. Ama belirleyici olan kısımlar dediğim gibi 40 lık kısım ve hatta mevzuat olacaktır.
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam geçtiğimiz il göç sınavını kazandım evrak tesliminde keşke merkez açılsa dedim kısmet geldi hayırlısı olsun aynı şekilde çalışalım teşekkürler
-
@albertcamus ben girdim il göç ü kazanamadım göç te mülakatta elendim.iki sınavda yaklaşık aynı zorluktaydı.kamu&uluslar ı yapan kazanıyor.
-
@Willsmithh Eh bi altyapı zaten oluşmuş dostum. Bundan sonra size düşen elinizdekini en üst düzeye taşımak olacak. Inşallah burda da güzel netice alırsınız dostum
-
@paretowilfredo Hahah Sesli güldüm üstad
-
@rassal Kesinlikle hocam.. mevzuat fire verdiriyor muhakkak. O nedenle o kısım sınavın belirleyicisi haline geliyor bi yerde.
-
@paretowilfredo teseküler kıymetli hocam varolun
-
@Willsmithh Ne demek dostum, bilmukabele
-
İçişleri uzm p32 den mi alacaktı biri cimere sormuştu.Nerde kaldı bu ilan kgmler oraay geçti diye ertelendi sanırım
-
@Aslan-Reyiz Aslında bu geçişlerin de etkisi var dostum ama artık bu durum da ortadan kalkmıştır. Çünkü diğer unvandan unvana geçişten ziyade burada direk nakil söz konusu oldu. Yani talep eden etmeyen ayrımı yapılmadı. O nedenle bu bahar artık İçişleri Sezonu olacak diye bekliyorum. Göç'ler ile sezonu açtık. Hatta Kaymakamlık ile açmıştık eski tabloda. Darısı diğer unvanlara inşallah
-
@paretowilfredo inşallah bereketli bir yıl olur hocam. 2016 dan sonra bıraktım gibi bir şey olmuştu ama 2020 farklı olacak diye düşünerek baştan hazırlandım 2019 a umduğum gibi de oluyor çok şükür 19 u güzel kapatıyoruz 20 de böyle bol ilanlı olur inşallah
-
Yurtdışında çalışma imkanı var mı? Kurum ilk kurulduğu zaman göç ataşelikleri oluşturulacak denmiş.
-
@paretowilfredo anladım üstadım inşallah diyelim
-
@adolf-stalin Evet var dostum. Yurt dışına görevlendirme ile giden meslek mensupları mevcut