Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@LioN valla inşallah düşer 80 in altına neden olmasın @paretowilfredo üstad forumu kapatana kadar buralardayım
-
@Aslan-Reyiz şuna 87 deseydin de bizim gönülleri de fethetseydin sınava gitmeyecekler başvurmasın yeter ben denetmenleri guyları haksız görmüyorum puan alan merkez kadroya başvurabilir tabi ama yeter ki gidecek olanlar başvursun.
-
@Aslan-Reyiz hocam 30 kasimdaki il goc 400. aday 87.7 degil 900. aday olmasi lazim
-
@Aslan-Reyiz kardeşim 5 bin papel cebine girince alemlerdesin ne forumu:)) Arada bir girip hi guys dersin artık:)
-
@Aslan-Reyiz merkez için 88 keşke olsa ama zor gözüküyor gibi. Sgk'yı kazananlardan çok çok cüzü bir rakam ancak merkez göçe başvurmaz. Onun dışında istihdam uzman yardımcılığını kazanan 30 kişiden de 3-5 kişi başvurur yine. Bu zamana kadar başvurduğu hemen tüm sınavları 0.01 ve 1 puan aralığında kaçıran biri olarak bu sınava tam 90 puanla başvuracağım ve diyorum ki benim tahminim 90-91 arası. Yani yine kusuratlarla kaçıracağım gibi ama inşallah yanılırım.
-
@IS-LM öyle miydi doğrudur işte birbirine karışıyor o kadar puan türü olunca iki alımda da 400. aday 87 üzerinde ne yazık ki.
-
İnanın laf olsun diye başvuru olmasın tahminlerden daha düşük kapatır iki alımda.
-
@paretowilfredo sağolun hocam. Ben cevabımı aldım. Haklısınız. Teşekkür ederim.
-
@Aslan-Reyiz ya 160 kişinin gireceği sınava 30 a yakın kişi girmiyor Cb de böyleydi yanlış bilmiyorsam. Tabi ki laf olsun diye başvuranlar olmasa çok güzel seviyelere gelir puanlar ama nerde.
-
@Estevez içişleri stajyerde de öyle oldu 72 kişilik kadroda 18 kişi gelmemişti 93.20 de kapattı.
-
@Aslan-Reyiz %20 gerçekten ciddi bir oran ne diyeyim inşallah gerçekten sınava girecek olan arkadaşlar başvuru yaparlar ilanlara.
-
@Aslan-Reyiz o gelmeyenleri yakalayıp Mehmet Karahanlı gibi çemberli taşta sallandiracaksin iste:)
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kardeşim @LioN merkez göç için 23 aralık 2018 deki il göçü baz alarak 400.aday 90.1 de, 30 kasım 2019 il göçü baz alırsak 400.aday 87.77 de kapatmış.
Merkez/il göç puan türleri aynı güzel bir veri bu açıdan yani max 90 a çıkar merkez göç. Tek eksi yanı birden fazla puan türü var ve sınava gitmeyen bazı kesimlerin başvurması oluyor malum .Ama şu var sgk aradan çıktı 350 adaydan il göçe başvuran olmaz ama merkeze başvuran olacaktır.Yine 2019 içinde açıklanan bazı merkez uzmanlıklar vs oldu onların da etkisi olacaktır.Bu durumda merkez göç için 88 üzerinin şansı var.
İl göç 2014 puan türleri farklıydı ama 4000.aday 80.66 da 2016 da 1400. aday 82.6 ya kadar düştü.
Bu alım sürpriz bir tahminde bulunarak 82 ye kadar düşeceğine inanıyorum 4 bin iyi bir sayı . Yine birden fazla puan türü bu alımı etkiliyor tabiki.
Üst kısım il göçlerde bir düzeltme yapalım
23 aralık 2018 sınavı 45 kişi aldı 900.aday 87.77 /400.aday 90.146
30 kasım 2019 sınavı 45 kişi aldı 900.aday 87.93/ 400.aday 90.140
-
@kemankeşş pardon hayırdır sana mı soracaktım başvuru yaparken?
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@LioN valla inşallah düşer 80 in altına neden olmasın @paretowilfredo üstad forumu kapatana kadar buralardayım
Gücümüz yettiğince dostum. Buradan gitmişsek başka yerden bir daha gelmek içindir Gönüllerimiz bir, muhabbetimiz baki olsun yeter ki.
-
Taşradan taşraya veya merkezden merkeze başvuru yapmıyorum o yüzden hak yeme gibi durumum yok. Varsa şikayetiniz bunu yapanlara söyleyin. Elin adamı guyu kazanıp açılan il göç sınavına başvuruyor hak yemenin ve ahlaksızlığın daniskası bu! Yok ailevi sebepler yok sağlık nedenleri beni ilgilendirmez kardeşim kpssden puan almayı bilen insan fiil ehliyetine sahip olmanın sorumluluklarına da katlanacak tercihini ona göre yapacak.
-
@paretowilfredo kardeşim bu aralar bir Ramiz Dayiya bağlama modundasin:) aman su forumun kepenklerini indirmeyin reklam meklam ne varsa yukleyinde yeter ki dükkan açık kalsın:)
-
@LioN hocam siz @Aslan-Reyiz hocamıza sordunuz bende hesap kitaba girmeden hissiyatimi belirtmek isterim il göç 79 bulur merkez ise 90 minimum olur derim :)) kıstas alınmasın hissiyatimdir ama su sıralar hislerim tutuyor
-
@aroma bak işte kadınlarda anne şefkati var gördün mü @Aslan-Reyiz nasıl 79 a çekti puanı @aroma. Sen 82 de kapattın Erol Taş gibi:) bu arada @aroma senin denetmenliginde hayırlı olsun ALLAH tadını aldirsin. Çok emek verdin bu süreçte fazlasıyla hakediyordun.
-
Üstteki mesajlarımda fevri davrandım bugün anormal bir yoğunluk vardı ancak kafamı topluyorum. Başvuruyu yapıp maili gönderdim oldukça kolay oldu 10 ocakta listeler belli olacak bakalım inşallah gireriz. Listeye girebilecek ve sınava gidecek herkese başarılar dilerim şimdiden.