Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
silinmiştir
-
@aryastark 1 arkadaşım da kesin feragat edecek. toplam 4 kişi oluyor üstteki arkadaşın dediğiyle.
-
Hocam 1 sayıştay 2 teftiş 1 adalet bakanlığı kontrolörü 1 btk var. Sizin dediğiniz kişi bunlardan biri mi yoksa ek mi?
-
@aryastark Hocam benim dediğim de teftiş kadrosuna atanmış bir arkadaş. Aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum.
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
silinmiştir
-
Arkadaşlar merkez göçte toplam kaç feragat var
-
@berkayyy bir önceki dönem 5. Yedeğe kadar geldi ama önemli olan diğer kurum sınavlarını da kazanan arkadasların tercih önceliği
-
Bir kişi il göçte asil olup da merkez göçte yedek olan bir arkadas var. Insllah merkez göçten feragat eden olur da o da il göçte feragat eder. Acaba tahmini kaç kişi feragat edebilir merkez göçte?
-
@izzo hocam o benim galiba. Sıra gelirse tabiki feragat ederim. Şuan gelecek gibi duruyor ama kesinlesirse tabiki ilk işim bu olur.
-
@izzo 4 veya 5 feragat gibi duruyor hocam üstte bir arkadaş daha yazmıştı merkez göçte
-
Merhaba arkadaşlar. Bugün başka bir kuruma atamam gerçekleşti yarın Göç İdaresine feragat dilekçesi vereceğim. Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah yedek adaylar da fazla beklemezler.
-
@mulkiyeli_93 hocam hangi kurum bu bahsedilen 4 kişiden biri misiniz
-
@Arrow botaşı kazandım, daha önce bahsedilen dörtlüden değilim.
-
@mulkiyeli_93 teşekkürler hocam bilgi için. Hayırlı olsun bu arada allah utandırmasın
-
@Arrow çok teşekkürler hocam inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız çok geçmeden mutlu haberler alırlar.
-
benim olmadı mülakatım çok iyi geçmişti güvenlik soruşturmasının olum ya da olumsuz olduğunu nerden ve nasıl öğrenebilirim olumsuzsa başka kurum sınavlarına girmem anlamsız mı olur