Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Eski çıkan sorulara ulaşma şansımız var mı? Elinde olan var mı?
-
@sagropa yok
-
Maaşlar konusunda net bilgisi olan var mı ?
-
bu başlıkta kuzuların sessizliği mi hakim
-
Arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyor?
-
@littlefinger pek calisamiyorum universite isleri, kpss bilumum mesguliyetten. notlarimi hazirladim son 15 20 gün attık. Zor bir sinavi oldugu icin çok asılmak gerekiyor ve bu zamani ayiramam ben. Denemek ve olursa kısmet demek için giricem sinava
-
@Rögaritma ben de aynen öyle. bir bakayım mantığıyla giriyorum
-
@littlefinger ilgöç sınavından sonra başlayacağım çalışmalara, nasip kısmet artık, zor bir sınav olduğunu bildiğimden çok umutlu değilim. Sizin nasıl gidiyor çalışmalar ?
-
arkadaslar ingilizcesniz yds 70 ustu yoksa bu sinav zor. her yerden full yapıp ingden 3 4 dogru istiyi. kpssye agirlik verin. bende yds oldugu halde ben kendimi bu sinava endekslemiyorum,cunku zor.
Ha çıkıp rakip eksilsin diye yazanlar da olacaktir onlara da profilime girin gecen seneki sinav yorumlarima davet ediyorum.
Ben cidden kismet olursa olur diye giriyorum sinava. ben yaparim diyen de calissin çünkü yaparlar. İnanmanin sonu azim, azmin sonu sefa. Çalışın
-
@uengineer Maaşlar diğer uzman yardımcılarıyla. Kurum ilk ihdas edildiğinde tazminat için kulis yapıldı ama olmadı ki olsa haksızlık olurdu.
-
ben de sizin gibiyim hocalarım çok ağırlık veremiyorum son 10-15 gün de hızlanmayı düşünüyorum. ingilizce için de yds denemesi çözerek giricem sanırım başka da yapılacak bir şey yok gibi
-
Arkadaşlar sınav konuları arasında mevzuat diyor hangi mevzuattan bahsediyor acaba ? Sınava giren arkadaşlardan cevap verebilen olursa sevinirim.
-
@jeanpaulsartre temel hak ve özg. 657 kanun 14 sayılı CB Kararnamesi ilanda yer alıyor
-
@vasıflıişsiz hocam onlar yazıyorda direk mevzuat diye 10 soruluk bir şey yazıyor ondan sordum
-
@jeanpaulsartre 10 soruluk mevzuat diye belirtilen bölüm; temel hak ve özgürlük, 657 DMK ve 14 sayılı Cb Kararnameyi kapsıyor
-
@mulkiyelii tamam hocam şimdi anladım teşekkür ederim
-
@jeanpaulsartre rica ederim hocam iyi çalışmalar
-
Arkadaşlar tarih islamiyet öncesi Türk tarihinden mi başlıyor yoksa sadece inkılap tarihi mi ?
-
@sblue geçen sene girenler cevap verirse iyi olur ?
-
@sblue ilanda tarih diye belirttiği için bütün tarih var.Geçen sene de girdim islamiyet öncesinden sorular vardı diye hatırlıyorum