Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@abdulbakitr geçen sene 10 kişisi sbf hukuk iibf den olmak üzere toplamda 29 uzman yardımcısı alım ilanı vardı diye hatırlıyorum.
-
@ankara0648 kpss şartı yok
-
10 kişi için neden binlerce kişinin girecegi eleme sınavı yaparsin? Koy bi puan türü 20 katı de tamam. Neler döndüğünün kanıtı iste.
-
@qwertt 100 kişi nerden çıktı..
-
Bu ilani nerden buldunuz ben onu bulamadim ilanın tam metni yok mu indirebilecegim
-
İlan metninin orjinalini ben de bulamadim. Memurlar nette ve burada duyuruldu ama kendi sitesi ve resmi kurum sitelerinde yok
-
Geçen seneki sürece dahil olup mülakat aşamasına kadar gelen var mı ?
-
ingilizcesi yds den zordu, ingilizce kilit nokta oldu
-
@GeneralGeneral baraj yok İngilizce. YDS'den zor bir İngilizce için katılım çok yüksek olmaz diye düşünüyorum.
-
İlan devlet personel başkanlığı sitesinde mevcut
-
@GeneralGeneral evet İngilizce YDS den zor olduğu için zaten 70 i az kişi geçebildi ve ikinci aşamaya az kişi kaldığı için direkt mülakat yaptılar. Alan sınavı yapılmadı.
-
-
Aynen o ne İngilizceydi öyle ben de hiç anlamamıştım
-
Geçen sene giren arkadaşlar tarih konuları neydi
-
@scofieldmustafa para para para kpss şartı koysa keske
-
kesinlikle paranın amaç olmadığı bir sınav daha zaten hepimizin cebinde harcamaya yer bulamadığı parası vardır..
-
@sikilaccisamatha en azından sadece 10tl arttırılmış ücreti. Geçen sene 80tlydi
-
Arkadaşlar ingilizcem yds 85 para ve vakit ayırıp girmeye değer mi sizce kpss şartı olmaması çok rahatsız edici
-
Arkadaşlar geçen sene iletişim teorileri notu paylaşılmıştı varsa tekrar gönderir misiniz
-
Yds 70 şartı varmis galiba soran var mı ?