Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Anadolu Üniversitesi ile irtibata geçmişler sorun çözülecek takip edin dediler
-
ben şimdi yaptım arkadaşlar tekrar deneyin isterseniz
-
Daha önce sınava giren arkadaşlar İngilizce hakkında bilgi verebilir mi acaba? Yani genel miydi konular pasajlar yoksa spesifik olarak iletişimle alakalı avrupa ilişkileri ile alakalı falan mıydı?
-
Geçen sene sinava giren arkadaşlar : iletişim teorilerinde ezber mi yorum mu çıktı acaba ? Sorular orta düzeyde ve belirleyici olan ingilizce miydi yani ? Teşekkürler
-
-
@GeneralGeneral ayrıca alan sınavı yaptılar mı?
-
@pijamalıhakim testte barajı geçen çok kişi olmadığı için ( ingilizce geçen seneki seviyede olursa yine çok geçen olmaz çünkü yds den zordu ) test sonrası direk mülakat yapıldı, arada alan yazılı sınav olmadı.
-
Alan sınavı klasik mi olacaktı acaba? Bu sene 2.sınav olur gibi geldi nedense
-
@GeneralGeneral sizce İngilizcesiz kazanılabilir mi bu sınav?
-
Konu olarak KPSS formatının çok dışında, gelebilecek bir sınav ilanına ve KPSS'in yaklaşmasından dolayı; buraya 1 ay ayırmak yerine Kendi çalışma sisteminizi bozmamasını öneririm.
•Profil 1 ; İngilizce yok diğerlerine çok çalışsam İngilizce yapmasam olur mu ?
•Profil 2 ; İngilizcem çok iyi, diğer konulara bakmasam olur mu ?Rasyonel düşünürsek olmaz. Hayat boyu tek şeye odaklanmadan yaşadığımızdan bir çok fırsatı kaçırıyoruz. Ya otur detaylı çalış, ya da hayal kurma. Alternatif maliyeti çok yüksek bir sınav, Konularının farklı olmasından ötürü. Benim sınav değerlendirmem bu şekilde.
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını verir inşallah.
-
Girmeyin yapamazsınız diyenlerden şüphelenmeye başladım artık.
-
@kaymakam hocam yds 92.5 . Yaparm diye düşünüyorum ingilizceyi. Allah büyük
-
@jack1905 ben kendi adıma konuştum hocam.Başarılar
-
@rassal hocam girmeyin diyenlere bakmayın ama sınavın ilanda 3 aşamalı olacak denmesini de gözardı etmeyin özellikle ankara dışındaysanız, diğer bir konu da yds puanınız yoksa bence ingilizcenin çoğunu yapamayacaksınız çünkü ingilizce kısmı gerçekten zordu ama bu da sınava girmenize engel değil
-
Kimse girmeyin demiyor zaten, sadece zor geldiğini söylüyoruz ki zor olmasa zaten girn binlerce kişiden sadece 110 lkişi gecemezdi. Sınav genel olarak kolaydı ama İngilizcesi olmayan birinin bu sınavı gecme olasılığı cok düşük gecen yılki gibi İngilizce zorlarsa tabi
-
-
@rassal sınav nasıldı diye soranlara girenler yorumlarını söylüyor. Kimse 3 5 kez zor diye de yazmadı. Sen polemik çıkarmaya cok meyilli oldugundan seninle tartısmıcam.
-
iletişim fakültesinden girenler yabancı dil yapamadığından kadrolar iibf'ye kaydırılıyor. biz iibf'liler için iyi bir fırsat
-
@islimbot öyle mi olmus hocam bunu nerden duydunuz
-
@sbf13 son alımın listesine baktım. hiç iletişim mezunu yoktu. tamamına yakını iibf mezunuydu