Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@iko bende 98,75 diye duydum. 1 yanlış hakkı vermişler.
-
@iko ilan metnini okuma fırsatı bulamadınız galiba.
-
İlk testi geçtikten sonra yazılı da ne olacağı muamma. Geçen sene yazılı olmamis
-
@jack1905 BU Sene yazılı yapılır diye düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.
-
@teftiszade geçen seneki gibi olursa sınav zor
-
Arkadaşlar maaş, özlük hakları vs. bilgilere sahip olan var mı?
-
@ichbin1berliner https://www.tercihiniyap.net/m/meslek/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligi-uzman-yardimciligi-h6412.html
Ilk basa da ekledim arkadaslar meslek tanitimini.
-
Hayir alanda ne soracaklar test sınavından sonra . Ona göre çalışsak. .
-
@detrimental resmi gazete mükerrer
-
Para yatır başvur uğraş teste gir geç sınava gir geç mülakata gir bir ton torpil dönsün ankaraya git gel ler en az bin TL masraf yorgunluk cabası ve kazanma ihtimali binde bir.. Ben başvurmayacağım İngilizcem çok iyi olmasına rağmen.
-
@preacher hazineden sonra çok kolay olacak gibi hissettim ben
-
@preacher bence yine de başvurup deneyin hocam
-
kolay gelsin arkadaşlar. geçen sene çıkmış soruları nereden bulabiliriz ? Sınava girdiğim halde erişemiyorum sorulara eğer elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
-
@mk-ank, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@ba2han07 https://www.tercihiniyap.net/kamudan-haber/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligi-uzman-yardimciligi-h6668.html
teşekkürler hocam direkt sınav kağıdında sorularıyla birlikte olan halini sormuştum aslında.
-
geçen sene sınava girmiş olanlar daha fazla bilgi verebilir mi?
-
@kpssagrubuu sınavda belirleyici kısım İngilizceydi. Tarih coğrafya kolay geldi. İletişim teorilerinde birkaç kuramcı isim olarak sorulmuştu. Dmkdan sorular vardı. Kurumun kuruluş kararnamesinden de sorular geldi. Uluslararası örgütler kısmında dünya bankası imf nin görevleri sorulmuştu. Hatırladıklarim bu kadar
-
@serverbedi teşekkürler hocam
-
Sınav eskişehirde yoksa ankarada mı
-
@talozak Eskişehir? Eskişehir nerden çıktı ya