Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Arkadaslar sozlu sinav tarihleri ne zaman aciklanir? Bir bilgisi, tahmini olan var mi?
-
Belki bugün acıklanır diye düşünüyorum
-
@sbf13 inşallah hocam
-
İki hafta oldu, bence kontrolorlüğü beklmezler çünkü gecen yıl da benzer alım olmus. Bu arada ben evrak tesliminde giderken bir uzmana tanıtım orada. Sordu sınav için mi diye evet dedim. Alım da hazine maliye ayrımı yok dedi artık alımlar böyle olacak dedi. Ama içeride hala ayrım varmıs İstanbul için planlanan alımlar hazine kısmı içinmiş Ankara için olanlar da maliye kısmı için dedi.
-
başvurumu kuruma gidip iptal ettirdim hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar
-
@piperchapman teşekkürler.. Hangi bölüm ve il için iptal ettirdiniz
-
iktisat ankara
-
Arkadaşlar liste bugün açıklanır mı sizce personel işlerini aradım hat meşgul diyor
-
@prairie sayın hocam bu hafta bitene kadar nasip olur inşallah. cumaya veya haftaya ilan edilir diye temenni ediyorum ben.
-
@prairie bende mail attim cevap gelmedi
-
Liste ne zaman açıklanacak bir duyumu olan var mı? Kurumu aradım açmadılar.
-
bu hafta bitti, haftaya nasip olur inşallah
-
@Rögaritma, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
bu hafta bitti, haftaya nasip olur inşallah
hocam bu hafta da olmaz gibi. telefonda 3 kere yönlendirmeden sonra sorabildim bana 'yok mülakat bu ay olmaz' dendi 'nisana mı sarkar liste bu ay açıklanırsa?' diye sorunca 'liste ne zaman açıklanır söyleyemeyiz bilgimiz yok ama mülakat en az liste açıklandıktan 2-3 hafta sonra yapılır' dediler. mülakat nisanda olur gibi benim anladığım liste de daha açıklanmayacak gibi
-
@prairie bu kadar zor olan neyse artık belki gündem yogun başka şeylere öncelik verilmiştir
-
@prairie genelde diger ilanlara baktığımızda açıklanmaz denildiğinde açıklanıyor ama hayırlısı ne diyim
-
ilk kez mülakata kalıcam da hangi kaynakları önerirsiniz mülakat çalışma için bölüm iktisat?
-
@bakarsınolur liste açıklandı mı yoksa puanım iyi nasılsa kalırım mı diyorsunuz
-
@Estevez kalmayı bekliyorum .yds li diğer alımlara da baktığımda liste açıklanmadı.
-
@bakarsınolur duyurularda görememiştim de ondan sordum. Hayırlısı olsun hocam.
-
@bakarsınolur hangi ile başvurdunuz ?