Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
stajyer hazine kontrolörlüğü asil ve yedek adaylar açıklanmış. Darısı bizim mulakat listesine
-
Arkadaşlar kontrolörlüğü kazanalar lütfen feragat edebilir mı biz de belki listeye gireriz
-
Kontrolörlüğü kazanan arkadaşlardan buraya başvuranlar varsa bir feragat verirlerse çok seviniriz. Dua da ederiz
-
Kontrolörlüğü kazanan arkadaşlardan son hmub sınavından feragatte bulunanlar olacaktır diye düşünüyorum tabii ki herkesin takdir hakkına saygı duyuyorum kritikte mulakat bekleyen arkadaşlarımız için bir ümit olacaktır herkese bol şans.
-
Arkadaşlar, stajyer kontrolörlük sınavı mülakatını kazananların hazine ve maliye uzman yardımcılığı sınavından feragat edebilmeleri mümkün mü acaba? Kuruma fax çekmeleri ya da dilekçe yazıp posta ile göndermeleri (mümkünse aps) yeterli. Özellikle maliye bölümü, hem bir tek Ankara'da açıldı hem de 6 kişi alacak ve ayrıca diğer açıklanan kurumlar arasında maliye bölümünden alım olmamıştı, bu bakımdan eğer uygun görürlerse feragat etmeleri maliyeciler bakımından çokça önem arz etmekte ki ben sınava giren ve mülakatta başarılı olan 4 maliyeci tespit ettim, fergat etmeleri durumunda 87,8 ile listeye girebilmem mümkün olacaktır. Ayrıca umarım anlayışla karşılar, yardımcı olursunuz. (Şu numaralardan ( 0 (312) 415 20 54 – 415 20 55) Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne bağlanarak da feragat konusunda bilgi alabilirsiniz, biliyorsunuz ki COVİD-19 dolayısıyla bazı kamu kurumları dönüşümü çalışma sisitemine geçmiştir ola ki Personel Genel Müdürlüğüne ulaşılamamsı durumunda bir feragat dilekçesi yazıp kuruma mümkünse de aps ile gönderebilirsiniz ) Tekrar teşekkürler.
-
Arkadaşlar hazineyi kazananlarin feragatisınırda olacaklar için önemli.lütfen duyarlı olalım.sadece bir posta öle belki bize bir şans verebilirsiniz.uğraşanlar olursa allah razı olsun
-
@benbirdusuneyim ben feragat etmek istiyorum bu konuda bilgi almak için personel işlerini bugün birçok kez aradım ancak cevap vermiyorlar feragatla ilgili dilekçe yazıp faks göndersem işlem hallolur mu acaba
-
@Bosgezen Evet dilekçe yazıp fax göndermeniz yeterli. Faks numarası da buarada : 0 (312) 425 04 43 çok teşekkürler. Bu arada bölüm neydi?
-
@Bosgezen bir de tabiki de hassasiyetiniz için çok teşekkürler.
-
@Bosgezen hocam çok çok çok teşekkür ederiz çok sagolun duyarlılığınıza için
-
Bölümüm maliye. Rica ederim arkadaşlar inşallah uzman yardımcılığı süreci de en kısa zamanda sonuçlanır.
-
Hazine ve Maliye Bakanlığına gidebilen, feragat dilekçesini başvuruyu yaptığı yere götürüp elden teslim edebilir. Listenin uzun süredir açıklanmadığını göz önünde bulunduracak olursak ne kadar hızlı feragat edilirse o kadar iyi olacaktır.
-
Belki bu cuma açıklanır ne düşünüyorsunuz ?
-
@sbf13 bu cuma da olmadı gibi.. belki yarın belki yarından da yakın.. Umut fakirin ekmeğidir , ama bu gidişatla hiç beklentiye girmeyelim biz en iyisi..görmedim, duymadım,bilmiyorum..
-
Ramazan sonrasina kalmış sanirim arkadaşlar cok beklentiye girmeden kpss ye yönelik calışın zaten aciklansa bile mulakat temmuz-ağustosdan önce olmayacak gibi
-
Arkadaslar bu hafta aciklanir mi acaba? Bilgisi, öngörüsü olan varmi?
-
85 puanla maliye bölümünden feragat ettim arkadaşlar.Bu yolda emek veren tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
-
Feragat eden arkadaşlar feragat dilekçe örneği paylaşabilir mi acaba ben de feragat etmek istiyorum
-
@Kralex tesekkurler hocam
-
@ankarasbf siz hangi bolumdendı hocam