Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@sbf13 maliye hocam
-
@ankarasbf puanınız kac acaba, sanırım fax ile de feragat edilebiliyormus
-
@ankarasbf Faks numarası
: 0 (312) 425 04 43 -
Puan 87 fax ile yollayacağım bugün inşallah
-
@ankarasbf cok sagolun hocam, sayenizde insallah sıra gelecek sınırda bekleyenlere cok tesekkurler
-
Estağfirullah hocam inşallah yararlı olabiliriz @sbf13
-
Bu hafta açıklanır mı ne dersiniz?
-
@emrediyebiri hayır
-
@elahmet peki ne zamana açıklanır tahminen? Bu arada bir duyumunuz mu vardı acaba?
-
Noldu yalan mi oldu bu ilan şimdi ?
Niye aciklanmiyor liste ve tarihler? -
Ne zaman aciklanir ki acaba? Bilen, duyan, tahmini olan yokmu?
-
@yuksekiktisatci şu an seyahat kısıtı hali söz konusu bir de kısmi çalışma durumu var kamuda, sonuçta evde kalmaya yönelik bir teyakkuz hali var süreç normale döndüğünde ve önlemler esnetildiginde duyurulur diye düşünüyorum
-
@kaizen17 dernekler mulakat tarihi ilan etmis bile. Daha sonra ilana çıkmıştı halbuki
-
@Legendary1 baktım şimdi o da yeni ilan edilmiş beklemede kalmak lazım haftaya ararız olmadı kurumu
-
Aradım bir gelişme olmadığı söylendi
-
Rüyamda sonuçların açıklandığını gördüm, sonuçlara baktığım sırada birden rüyadır bu yahu diyip uyandım. Rüyamda bile sonuçları göremedim yani.
-
-
@pareto_wilfredo Üstadım Ankara'da görev yapacakların Hazine mi yoksa Maliye bölümlerinde mi görevlendirileceğiyle ilgili bir bilgin var mı?
-
@BluePhantom Normalde GİB için ve DGUY'lar için başlayan bir süreç vardır dostum. Risk analiz merkezi. Hatta şu şekilde haberleştirmiştik.
Güncel durumda ise Genel Müdürlük düzeyinde Bakanlık teşkilatında kuruldu. 500 kadronun bunun için olabileceğini duyduğumu daha evvelki bir tarihte dile getirmiştim, nitekim çok geçmedi genel müdürlük teşekkül ettirildi. Burada istihdam edilecek epey bir kişi olacaktır dostum. Daha detaylı açıklamaları şu şekilde yapmıştım;
https://twitter.com/TY_WilfPareto/status/1251454165198540802
-
@paretowilfredo hocam kadro açılırsa ıstatistik bölümü icin alım olur mu? Ongureleriniz çok kıymetli. Iibf li dostlarim kızmasın ama vallahi bölümde kadro sıkıntısı var,benim ailem, yasantim Ankara'da. Çok istiyorum hayırlısı ile Ankara da çalışmayı... şimdiden teşekkür ederim.