Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@kalkınma, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@yorgunasker gelen gelmeyen olayına dikkat etmedim açıkçası. Bi kaç kişi vardı. 15 dakika kadar sürüyor sanırım. İngilizce için yorum denilebilir belki. Siyasi sorudan kastın nedir bilemedim ama siyasi olduğunu düşüneceğim bir soruyla karşılaşmadım. Alan soruyorlar.
Hakimlik mülakati bile 2 dk sürüyormuş müdür sen ne yaban
-
Neden insanlar ne sorulugunu nasıl oldugunu paylasmaz o zaman neden bu forumdalar?
-
@sbf13 bugün gireceğim ben çıkınca yazarım
-
Mülakattaki sorular her bölümün kendi alanıyla mı ilgili yoksa hukuk, iktisat, maliye, muhasebe, isletme falan genel olarak mı yöneltiliyor?
Mulakata girenler paylaşabilirse eğer çok memnun olurum.
-
@sbf13 herkese aynı sorular soruluyor sanıyorlar sanırım
-
Mülakata katılan ancak bilgi paylaşmayan arkadaşlar; herkes kaderinde ne varsa onu yaşar, rekabet psikolojisine girmenin anlamı yok. Burada herkes aynı durumda ve aynı şeyleri yaşıyor. Bilgiyi alırken sorun yok ama vermeye gelince bencillik başlıyor. Gerek yok bunlara.
-
@Estevez siz girecektiniz hocam girdiniz mi?
-
Endüstri mühendisliğinden mülakata girecek olan var mı?
-
@john yok hocam haftaya benim dediğim gibi girince paylaşırım ayrıca işletmeden gireceğim.
-
@Estevez hakkınızda hayirlisi
-
Arkadaslar ingilizce soru ya da sorular herkese soruldu mu?
-
@john amin cümlemizin
-
Öncelikle komisyon 4 kişiden oluşuyor mülakat ise ortalama 15 dk sürüyor.
Ben çalıştığım için işimle ilgili sorular da geldi onların detayına girmeyeyim, alan olarak Türkiye ekonomisini nasıl yorumlarsın diye sordular, konu konuyu açarken enflasyon-faiz neden sonuç ilişkisine geldi.Ama dediğim gibi konuşmanin akışına bagli olarak geliyor sorular diyebilirim.
Son olarak ing hobiler üzerine Biraz sohbet ettik. Bu kadar.
Hepinize başarılar... -
@golden-ratio sağolun hocam bilgiler için bölüm iktisat sanırım sizin
-
@golden-ratio teşekkür ederiz hocam
-
Arkadaşlar hiç nabız yoklayan olmadı mı? Sonbahar alımları hakkında YDS var mı yok mu diye diyecem ama biz mülakata girenlerden iki çift laf alamıyoruz nerede kaldı sonbahar alımı diyeceksiniz:) Bu arada mülakatta ne soruldu hangi konudan yokladılar vs mevzusunda birebir bilgi verilmeyebilir fakat genel çerçevede arkadaşlar paylaşım yaparsa makbule geçer. Forumun etinden sütünden faydalanıp sonra banane demek olmaz. Herkes nasibini yer rızkı veren ALLAH'tır. Genel olarak bölümlere göre mi sorular geldi her adaya ingilizce sorular soruldu mu ve güncel ekonomik siyasal konular mevzu oldu mu gibilerinden genel değerlendirmeler yapılırsa hiçbir şey kaybedilmez diye düşünüyorum. Son olarak bunu kendi nefsime söylemiyorum lakin ben bu süreçte değilim fakat burasının bir aile olduğunu ve bu platformdaki kardeşlerimizin başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Bundan dolayı bir ve beraber olmak herdaim iyidir. Daha duyarlı olalım lütfen. Başarılar.
-
@golden-ratio Sizden Allah razı olsun
İnşallah yerleşirsiniz canı gönülden istedim bunuPaylaşımcı olalım yaaa arkadaşlar herkese farklı sorular geliyor, nedir yanii
-
Mülakatta herkese başarılar.500 kişilik 2.bir alım olacak havası var mı kurumda.Ben hiç inanamıyorum çok sayıda kişinin nasıl istihdam edileceğine sonuçta merkez kadro.Gözlemleriniz nedir?
-
@necropolis ben varım
-
@KamuMaliyend sizce yöneylem gibi bölüm derslerinden mi soru gelir ekonomiye dair konulardan mı?Az gün kaldı birsürü konu var neye bakacağımı bilemiyorum