Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Arkadaşlar merhaba, Mülakatım bugündü benim de. Biraz bilgi paylaşmak istedim. Önceden de bahsedildiği gibi komisyon 4 kişiden oluşuyor, herkesin mülakatı ortalama 15 dakika sürüyor. Öncelikle kendini tanıtma ile başlıyor. Hali hazırda çalışıyor olduğum için onun üzerine baya konuştuk, başka kurum deneyip denemediğimi sordular. (baya not aldılar bu aşamayı) Sonrasında alandan birkaç soru geldi tam olarak teori soruları değil tek cevaplı, muhasebesel tanım gibi sorular. Kapanışı ise ingilizce ile yaptık, kişisel gelişim üzerine ingilizce konuşmam istendi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun şimdiden. (Not: diğer alım için soru soracak bir fırsat olmuyor, sistematik ilerlediği için. İlk giren veyahut mola öncesi girecek olan arkadaşlar sorabilir belki.)
-
@yorgunasker hocam isletmeden mi girmistiniz, basarilar dilerim.
-
@yorgunasker Sorularin zorlugu hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Zorlayıcı sorular oldu mu
-
Çok zorlayıcı sorular değil hocam, kpss bilgileri taze olan birisi kolaylıkla cevaplayabilir sordukları soruları. @Baelish
-
@yorgunasker Anladim hocam tesekkur ederim, başarılar.
-
@yorgunasker Çok çok teşekkürler detaylı anlatım için. İnşAllah kazanırsınız 🤲️
-
@yorgunasker hocam geçmiş olsun umarım güzel haberlerinizi alırız, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Orada komisyon üyelerine nasıl hitap ettiniz, üstat mı dediniz?
-
@Cannboi hitap etmeye gerek yok takılmayınız bunlara. Üstad demek çok havalı olur.
Çok ihtiyaç duyulursa “Efendim” denilebilir bence.
-
bence mülakat sonuçları çabuk açıklanacak
-
@MenerMahçe beş gün vs diyorlar dogru mu acaba
-
@sbf13 mevzuatta yaziyo muymus hocam
-
Arkadaşlar mülakat dedikleri gibi 15 dk sürüyor önce bekleme bölümü var herkes için sonra bireysel bir bekleme bölümü var ordan da salona geçiyorsunuz zaten. Komisyon rahat oturup kalkıyorlar dışarı çıkan oldu yani. İşletme soruları beklerken tek hazine hesabıyla alakalı ve piyasalarla alakalı sorular geldi. İng.de yurt dışına çıktın mı onu anlat dediler o kadar.
-
@sbf13 hocam Hazine müsteşarlığı iken 5 günmüş diye biliyorum . Şimdi birleşince nasıl olur bilmiyorum ama 8 kişilik uzman alımı 15 işgünü içinde açıklanır yazıyor ilanda
-
@Estevez Geçmişler olsun hayırlı olsun hocam Maskeyi çıkartıyor musunuz konuşurken? Komisyon 4 kişi mi? Kadın üye var mı merak ettim
-
@Estevez hocam peki yurt dışına çıkmadıysanız ne oluyor?
-
Kadın üye yoktu hepsi erkek komisyon üyelerinin. Bu arada bakanlıkta hangi birimler var teşkilat şemasına bakın Hocam ilk do you speak english ile başladı sonra yurt dışına çıktın mı hiç diye soru geldi evet deyince ordan yürüdüler nereye gittin neler yaptın gibisinden. Yani akışa göre devam ediyorlar.
-
@Estevez Teşekkürler cevaplar için. Maskesel önlemler ne boyutta? Çıkarmaya müsaade ediliyor mu?
-
@john, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@Estevez hocam peki yurt dışına çıkmadıysanız ne oluyor?
Eleniyorsunuz malesef
-
Maskeyi odaya girdiginizde cikarmaniza izin veriyorlar, kendinizi tanitarak basliyorsunuz. Ozgecmisinize gore alan sorulari soruyorlar kart cekme vs yok, en sonda da birkac genel ingilizce sorusu geliyor. Herkese basarilar.
-
@pixelboy Çok çok teşekkürler, şansınız bol olsun