Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@zenginmemur maaşların Ankara ve İstanbul için farklılık göstereceğini sanmıyorum. Merkez kadro olduğu için Ankarada neyse İstanbulda da odur diye düşünüyorum
-
@zenginmemur hmuy maaşları için iyidir diyorsanız yanılıyorsunuz maaşlar aynı. Bu maaşlarla ailesi olan biri İstanbulda biraz zor geçinir.
İstanbula başvurup gireyim sonra Ankaraya geçeriz kafasında olanlar da çok büyük "referansa" sahip değillerse o düşünceyi kafalarından çıkarsınlar bence.
-
Dostlar mülakat konuları çok geniş. Bunlara çalışmak mantıklı mı yoksa genel olarak alaninizla ilgili mi soru sorucaklardir?
-
@Yunus1059 mrb hocam, ben mülakat için bölümüme ve kpss için çalıştığım iktisat maliye hukuk notlarımı tekrar edeceğim sadece. Yeterli olacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar merhaba, kazanıp işe başlamayan var mı aranızda? Bana hala bir telefon gelmedi ama başlayan arkadaşları duydum.
-
@ceterisprobis, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
Arkadaşlar merhaba, kazanıp işe başlamayan var mı aranızda? Bana hala bir telefon gelmedi ama başlayan arkadaşları duydum.
Ben hala muvafakatname sürecinin tamamlanmasını bekliyorum. O yüzden aranmadım henüz.
-
@Kpssveteran ben de öyle
-
Hocam merhabalar , türk patent ve marka kurumu uzman yardımcılığı az önce açıklandı, işletmeden başvurup da hazineyi kazanıp türkpatentten feragat verecek olan varmi?
-
@elahmet hocam sizin olumsuz değil miydi?
-
@russellwestbrook aynen ben de öyle hatırlatıyorum. Emin olmak için baktım da benimki İstanbul olumsuz yazmış. Acaba sabah olumsuzdu da öğleden sonra mı düzeldi ?
-
@russellwestbrook hocam benim arkadaşım bakmıştı ben de öyle zannedip kısmet degil diyip baya üzülmüstum de olmuş cok sukur zaten hali hazirda guyum ben de muvaffakat bekliyorum. Bakalim ne olacak
-
@elahmet anladım hocam hayırlı olsun bir arkadaş daha vardı guy olup kazanan.
-
@Kpssveteran hocam bir haber var mı benim birim belli oldu beni aradılar ama henuz muvaffakt yazisi gelmedi beklemdeyim
-
@elahmet, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@Kpssveteran hocam bir haber var mı benim birim belli oldu beni aradılar ama henuz muvaffakt yazisi gelmedi beklemdeyim
Ankara'yı aradığımda atama yazımın ilgili birime, ilişik kesme yazımın da çalıştığım kuruma yönlendirildiği söylendi. Hafta içi haber alırım diye bekliyorum.
-
Öncelikle selamlar arkadaşlar, İstanbul'u kazanıp da iş başı yapan arkadaşlar var mı? Benim de muvafakat sürecim devam ettiği için henüz iş başı yapamadım. İletişim halinde olursak süreç daha rahat olur diye düşünüyorum.
-
@lord34 . bu 2020 2. alımı
Uygunsuz üsluptan dolayı düzenlenmiştir
-
@BuzDevriSid bu başlık ilk alimin başlığı.
ikinci alimin başlığı 2020yle basliyor -
@lord34 ben de İstanbul için yedektim.pers. günü arandım.belge gönderdim
Belge gonderdikten sonra ne oluyor?
Siz sadece belge mi gonderdiniz -
@BuzDevriSid ağza bak
-
@BuzDevriSid Peki efendim.