Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
Basvuru belgesini elden teslim edenlere alındığına dair belge veriyorlar mı?
-
@ius-cogens hayır
-
@Son-Seçim-Bükücü teşekkür ederim.
-
@Son-Seçim-Bükücü imza da attırmadılar demi
-
@sbf13 yok attırmadılar
-
Arkadaşlar bu başvuru yapacağımız puanı bu sene ya da geçen sene yapılan alımlarda karşılaştırabileceğimiz bir ilan var mı bildiğiniz? Ona göre yarın ya nasip deyip İstanbul ya da Ankara ya başvuracağım.
-
@Estevez merhaba,listeyle ilgili bir bilgim yok ama başvurunuzu online yaptıktan sonra başvuru belgesini elden ya da posta ile teslim etmeniz gerekiyor ve yarın
son gün diye biliyorum o yüzden hatırlatmak istedim -
@Estevez hangi bolum icin basvuruyorsunuz. Ona gore bir liste konusunda yardimci olmaya calisayim
-
@jook işletmeden başvuru yapacağım. P25 ile bu zamana kadar alım yapan kurum olmamış o yüzden hangi sınava baksam bilmiyorum bu seneki sıralamam 56 ama 2018 puanları sanırım daha yüksek
-
@solakbayan teşekkür ederim hocam Ankara dayım zaten yarın bakanlığa gidip yapacağım.
-
@Estevez hocam ben de benzer puandayim, başvurdum bakalim. Taban puan civari bisey olur gibi geliyor bu puana. Heyacanla listeyi bekleyecegim kismet artik
-
@Rögaritma Ben de yaptım başvuruyu az önce ya nasip dedik bakalım. Ankara'da yaşıyorum o yüzden Ankara tercih ettim. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Estevez nasip gercekten, ben de istanbul'a başvurdum.
Basvurular yarim saate son buluyor. Hangi bolume, hangi sehire ve kaç puanla basvuruyor paylasalim mi? En azindan bu forum dahilinde başvurduğumuz bölüm ile ilgili fikir sahibi oluruz. Ben paylaşayım.
İsletme - İstanbul - 82.5
-
Iktisat-Istanbul 91 puan
-
Maliye 87,8
-
Iktisat ankara 86
-
İstanbul 90,7 işletme
-
Maliye 91
-
Ben formu postaladim fakat altina imza atilacak yer var miydi imzasiz yolladim eger oyleyse ? iktisat istanbul 84 ile basvurdum gelcegini dusunmuyorum ama sansimi denemek istemistim
-
Dostlar 87 maliye sizce taban maliye için kaç olur?