Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@sbf13 bu arada hocam bence 80 e yaklaşır taban puan. Sizin puan yeterli olacaktır inşallah.
-
@A-Wagner umarım hocam
-
Arkadaşlar internet başvuru formunda sonucunu beklediğiniz sınav var mı diye bir bölüm var. Başka bir kurumun 3 gün evvel mülakatına girdim. Yazıp yazmamak konusunda kararsızım. Bir de üzerine yanlış beyanda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunulur diye bir madde var ancak bu daha çok özlük haklarıyla ilgili gibi. Kurumların bu durumlardaki tutumlarını bilmek çok işimize yarar. Değerli adminlerimizden bu konuda bilgi talep ediyorum. @pareto_wilfredo @Antimülakat @genclerbirlikli
-
@BluePhantom yaz kardeşim ben BDDK spk sbb sınavlarını yazdım. Eksik bilgi verme. Adamlar biliyor zaten herkes her sınava giriyor. Bunu sorun etmezler
-
@BluePhantom en iyisi yazmak
-
Başvuru formunun üst kısmında ../../2020 tarihinde hazine ve maliye bakanliginin sınavına katılmak istiyorum şeklinde bir ibare var noktalı yerlere bı tarih yazmıyorum değil mi. Sınav tarihi daha sonra açıklanacağı yaziyordu
-
@Rögaritma Ben bugun arayip sorduğumda o kismi bos birakabilirsiniz dediler. Zaten tarih belli değil.
-
Sayfanın en altında bırakılan boşluğu doldurdunuz mu?
-
@necropolis kısa bir iki şey yazdım geçtim
-
@necropolis Kısaca hobilerinizden ve kurumu neden istediğinizden bahsedin hocam. Zaten fazla yer verilmemesinden gazel istemedikleri belli.
-
Endüstriciler kaç puanla nerelere başvurdu arkadaşlar ?
-
İktisatçıyım , puanım 88.5 başvuruda önceliğim ankaraya başvurmak . Puan olarak önündeki kişilerin hepsi ankaraya başvurması halinde Ankara gelmeyebilir ve İstanbul seçeneği de elimden uçup gidebilir . Bu yüzden mağduriyet yaşamamız için kaç puanla hangi bölüm olarak , nereye basvurdugunuzu paylaşırsanız hepimiz için daha iyi olur arkadaşlar
-
keske öncelikli (1.tercih istanbul - 2. yercih ankara) tercihe göre tek liste siralama olsaydı.
simdiki durumda insan "Ankarayi yazar herkes ve ankarada yigilma olur istanbula basvurmak daha mantikli" yada "herkes boyle düşünür ve istanbulda yığılma olur ankaraya basvurmak mantikli" gibi düşünceler oluyor.
insallah yigilma olmaksizin bir liste olusur.
-
@oliviadunham ben maliyeden başvurdum biz de o sorun yok. Ama iktisat icin paylasilmasi iyi olur. Iktisattan baska sinav kazananlar da var. Belki onlar basvurmaz
-
İleti düzenlenmiştir.
-
@prairie mülakatta sıralamaya bakarlar mı diyorsunuz hocam yani üst sıralarda listeye girmenin faydası olur mu bilmiyorum oladabilir olmayadabilir daha önceden giren arkadaşlar varsa yardımcı olurlar belki
-
@russellwestbrook, içinde söyledi: Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
@prairie mülakatta sıralamaya bakarlar mı diyorsunuz hocam yani üst sıralarda listeye girmenin faydası olur mu bilmiyorum oladabilir olmayadabilir daha önceden giren arkadaşlar varsa yardımcı olurlar belki
Hocam şimdi arkadaşlar soruyor ya birbirinin puanini ve il tercihini, il bazında puan farkı olsa bile yds sarti yuzunden diyelim 80+ puan yeterli. e puani yuksek olan il ile düşük olan arasında fark yok aslında listeye girdikten sonra is mülakat başarısına kalmis benim ilandan anladigima gore cunku kurulun ortalama verdiği puanlar esitse yds kpssye bakilir diyor ama emin olmak icin sormak istedim. Yok eğer yds kpss mülakat üçlüsü / ikilisinin ortalaması aliniyorsa puan o zaman önem kazanıyor, en küçük fark sayı da az olduğundan çok önem kazanır taban puan farklari yuzunden, tercihler de o zaman uzebilir.
-
Başvuru esnasında resim dısında sisteme yuklediginiz bir sey oldu mu? İlan metninde diploma , yds sonuc belgesi taratılıp yuklenecek yazmıslar. Ancak boyle bir islem yapmadim
-
@jook başka bir yükleme yapılmayacakmış. Yalnizcq başvuru formunu imzalayıp teslim edecegiz.
-
Başvuru formunu teslim eden var mı arkadaşlar? Yanında herhangi bir belge isteniyor mu?