Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı 2020
-
@A-Wagner ben kurumu aradım Yds puanını sistem otomatik çekmediyse yds sonuç belgesi ve başvuru belgesini istiyoruz dediler.
-
Böyle yerler madem yds istiyor, hem yds hem de kpss puaninin ortalamasini alip siralama yapmalilar tcmb gibi
-
@A-Wagner Ben bugün götürdüm sadece iki sayfalık başvuru belgesi.
-
@gpale kpss yds mülakat bu üçünün ortalaması alınıp mülakatı kazananlar listenecek zaten
-
@preacher hayir hocam hepsinin ortalaması alınmayacak. Mülakat puanina göre listeleme yapilacak, puanlarin ayni olmasi halinde kpss ve yds puani yuksek olan tercih edilecek.
-
@Rögaritma o zaman durum kötü bro keşke benim dediğim gibi olsa imiş
-
Kuruma teslim edenler ne durumdaydı basvuru lar bakabilirler mi acaba
-
Hakkınızda bilgi verecek kişiler kısmını boş bırakarak başvurduk bakalım.
-
Dostlar elden teslim zorunlu mu posta yoluyla teslim edebiliyor muyuz?
-
@ankarasbf posta da oluyor
-
Uluslararası ilişkiler 84'e düşer mi sizce 3 kişi alıyorlar. Çok az.
-
@Rögaritma sağ olasın dostum
-
@clementine umudunuzu kırmak istemem ama uluslarda genel olarak yds puanı var insanların. Bu nedenle düsmeyecegini düsünüyorum. Referans olarak sbb uluslar listesini inceleyebilirsiniz.
-
@jook ona nasıl ulaşabilirim.
-
-
@jook çok teşekkürler
-
Başvuru belgesini posta ile gönderen arkadaşlardan postanın teslim alınıp alınmadığına ilişkin teyit amaçlı kurumu arayan oldu?
-
@Kralex gönderdiğiniz posta şirketinin gönderi takip sisteminde posta teslim edildi olarak görünüyorsa, teslim edilen günün ertesi günü arayıp öğrenebilirsiniz. Ben aradım bugün, evrak biriminden akşam toplu geliyor yarın arayıp teyit edebilirsiniz denildi.
-
@econ101 teşekkür ederim hocam bilgi için
-
@Rögaritma teşekkür ederim hocam