2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar iptal edilsin diye aramayın ya kimse kimsenin kaderiyle oynamasın bırakın kurum alsın kararı lütfen ya
-
@swezy iş başa düştü. Bizde arayıp iptal edilmemesi taraftarı olduğumuzu söyleyelim. Yoksa bu şahısları çoğunluk sanıp mazallah dikkate alacaklar.
-
Abi ne iptali "ERTELENMESİ" olur en fazla, saçmalamayın çok afedersiniz!
-
@strtmn hocam iptal derken 12 Aralık için iptali kastettim zaten yoksa tabibi geri alma olmaz ertelenmesini kastettim anlarsınız diye düşünmüştüm
-
@scofieldmustafa evet hocam bencede
-
@scofieldmustafa bu sınavı ösym yapmıyor bunun farkındasınızdır umarım. Kurum daha soru sormayı bilmiyor sınavda gerekli önlemleri mi alıcak sanıyorsunuz. Her yere hes kodu isteniyor sınava gireceklerden hes kodu bile alınmadı. Neden gerekli önlemler alınsın şehirler arttırılsın diye talep etmiyorsunuz da ne şekilde olursa olsun bu sınav yapılsın diye diretiyorsunuz.
-
Arkadaşlar lütfen arayan arkadaşlar ne cevabı aldığını da yazsın buraya bizi de bilgilendirsin rica ederim
-
@gandalf ben de bunu anlamış değilim neden şehirlerl arttırılsın diye talep edilmiyor sürekli bir inatlaşma
-
@busraaa11 Şu an bir kesinlik yok, duyuruları takip edebilirsiniz dediler. Herkese aynı cevaplar veriliyor galiba.
-
@swezy doğrudur dostum, iptal lafını görünce... İlanı alana kadar deve hendek atladı biliyorsunuz.
-
@aytenka belki bir iki hafta ertelenir ancak en azından 20 ilde de yapılabilir bu sınav.
-
@gandalf evet hocam ösym yapmıyo sınavı ve o yüzden başka yerlere dağıtılmıyor siz zannediyor musunuz ki bu sınav farklı yerlerde yapılsa sınavın güvenliği tehdit altında olmaz örneğin X şehirde yapılsa kime gidecek sorular vergi dairesi müdürlüğü ya da başkanlığa kimlerin eline geçebilme ihtimali var bi düşünün bu kurum ösym kadar teşkilatlı değil yapılsa bunca yıl yapılırdı
-
Arkadaşlar şimdi aradım. Ertelenme yönünde bir durum şuan için yok ancak duyuruları takip edin dediler.
-
@yolosapiens sen girme sınava arkadaş koru kendi sağlığını otur evinde .. yıllarca otur hatta .
-
@swezy hocam bunca yıldır yapılsa yapılırdı diyorsunuz da bunca yıldır bu virüs yoktu. Sınav güvenliğiyle ilgili haklı olabilirsiniz ancak ona bişey demicem
-
@yolosapiens sen ders çalışacak zaman istiyorsun kendine galiba ama çalış 5 sene 6 sene daha sen 6 sene sonra hazır ol da git bu sınavlara milletin ayağına dolaşma..
-
2018 deki sınav asamasindan mülakat sonucu asamasina 6.5 aylik süre geçmiş.Ertelensin demek omrumuzden omur gitsin demektir.
Gerçekten hiçbirimizde ne çalışma gücü , ne başka bir durumu yok. Konusu yetismeyen adam ertelensin diyor , şaka gibisiniz -
@bb2777 evet bir kişi anne baba eş diyordu sanırım yani yabancı biri refakat da edemiyor bu durumda
-
Benim merak ettigim bi sey var diyelim birisinin ailesinden birinde virus cikti evdeki herkes zorunlu karantinda bu adam nasil gelicek sinava
-
@ademsmith ertelenmesin diyenler gökten zembille ineceğimizi düşünüyor galiba :))