2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar iktisatta buyume ve kalkinma varmi birde isletme iktisadi için pdf olan var mi lutfen yardim edin cok az zaman kaldi
-
@nimesay, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@tugceozdmr tesekkur ederim aslında hepsini yapiyorum bunların ama yanlış yapiyormusum gibi geliyor psikolojim bozuldu galiba
O zaman arada bir derin derin nefes
-
@ksünr p48 denemesi genel olarak nasıl
-
Arkadaşlar 2018 basimli guy dguy çıkmış soru kitabı var elimde. Çözdum karalama da var ama geri dönüşüme vermeden önce almak isteyen olur belki diye buraya yazmak istedim,isteyen olursa özelden mesaj yazabilir. Dolap uygulaması kullanan varsa eğer kargo ücretsiz 10 tl olacak şekilde oraya koyabilirim (10 tl dolap ürün fiyatı olarak en düşük belirlenen tutardir malesef) + başka kitaplar da var onları da eklerim. Ocak 2019 basım 4t maliye konu anlatım(tvs vergi hukuku yok), 2017 Murat yayınları maliye konu anlatım, pegem 2017ye kadar çıkmış kpssA soruları, 2020 pegem alan deneme(bu hiç çözülmedi) .
-
Arkadaşlar ben birşeyi çok merak ettim diyelim ki guy olduk sonra Ankara için eğitime geldik eğitim nasıl oluyor sürekli sunum mu yapıyoruz
-
@mrvstc Her gün size verilen konular ile ilgili sunum yapacaksınız. Eğitim sonunda tez yazacaksınız. Teziniz jüri tarafından kabul görmezse memuriyetiniz onaylanmayacak.
-
@nimesay ben çözdüm 4.denemedeyim de sonuçlar iyi değil sanki. Denemeleri de pek beğenmedim gibi.
-
@zenginmemur kolay ama çözülmesinde fayda var elbette soru çözülüyor neticede geliştirir illaki hocam tavsiye edebilirim hatalı çözümler var birkaç soru bilhassa muhasebede ama genel olarak iyi diyebilirim
-
@mrvstc bende eğitim ne zaman başlar onu merak ediyorum
-
@kutsal bitmek bilmeyen çilemiz ️
-
@kutsal ne kadar sürüyor eğitim hocam ? Tez dediğiniz akademik bir tezden mi bahsediyoruz yoksa tezsiz yüksek lisansta hazirlatilan proje gibi bir şey mi ? Kazanmadan daha bu kadar soru fazla belki de ama merakımdan soruyorum
-
@jeffbezos gerçekten süreç hiç bitmiyor ya benim de sunum fobim var yarın guy olsam onu nasıl yapacağım bilmiyorum
-
@mrvstc hocam bir girin hele Allah'ın izniyle yaparsınız bu kadar emek karşılıksız kalmaz halledersiniz
-
@jeffbezos inşallah. Dediğiniz gibi önce atanalım da diğerleri hallolur
-
Arkadaşlar sınav giriş belgesini indirdim şimdi sessiz harflerin hiç biri yok. Sizin de böyle mi
-
@azalan-terimler hocam telefondan yapiyorsun sanirim pc den yaparsan olmayacaktir diye dusunuyorum
-
@kutsal yedeklerden istanbula giren bir akadasim vardı, tez felan yok egitim sonunda sinav yapiliyor, girenlerin hemen hrmen hepsi geciyor dedi. Sımdi konustum. Tez felan nerden cikti. Merkezi uzmanlikta var diye biliyor bu tarz şeyler
-
KURUM İÇİ LİSE MEZUNU GU OLACAK TEZ VAKİTTE
-
@varol hocam sunum oluyor mu peki sadece eğitim sonrası sınava tabi tutulmak mı
-
@mrvstc egitim sonu sınav, sunum felan yokmuş, bunlar bir takım hurafelermiş