2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@misiko seyahat yasağında otobüsler çalışıyor mu biliyor musunuz. ? Yani Ankaraya gidiş geliş nasıl oluyor
-
@ilginserhat 87 hocam
-
Bugün açıklanır diye düşünüyorum
-
@guyguy26 yanlış adres vmy içindi.
-
https://twitter.com/anadoluajansi/status/1333358878826893313?s=19 ilan var biz işsiziz
-
Arkadaşlar bu akşam kısıtlamalar genişletilip hafta içini de kapsayacakmış. Bizim sınav gidiş dönüş durumları nasıl olacak acaba
-
@swezy hocam sınav esnasında istenen hes kodları bunun için verildi denetim bile olsa kayıttan görürler bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
-
kısıtlamalar gelse de sınava girecek kişiler muaf tutulur ancak sınavın ankarada yapılmasındaki ısrarı anlamış değilim bu dönemde il merkezlrerinde yapılması çok mu zordu
-
@aytenka inşallah öyle olur facebook ta gib ik yı arayanlar sınav iptal olabilir diyorlar.
-
@quesnay iptal olmasını kendi adıma istemem çok fazla yorulduk biraz daha çalışacak gücüm kalmadı açıkçası ama en başından beri savunduğum farklı illerde yapılmasıydı o da olmadı
-
@aytenka 10 gün kaldı nerdeyse iptal olursa zaten daha stresli günler kapıda. İl göçteki gibi sınav olsun da hayırlısıyla gerekirse mülakat uzasın. Umarım ertelenmez.
-
Ne demek iptal olsun arkadaşlar ,kurum sınavının açiklanmasi 1 ay sürucek mulakat tarihleri 2 ay sonra belirlenicek 1 ayda mülakatlar yapilicak 2 ayda mulakatlarin sonuclarinin aciklanmasini beklicez.
Hala şaka gibi ertelensin diyorsunuz. Ömrümüzden ömür gidiyor ne ertelemesi. -
@sokrates12 kimse iptal olsun demedi dostum.
-
@sokrates12 okuduğunuzu mu anlamadınız ya da yazılanı mı okumadınız kimse ertelensin demedi biraz sakin
-
@quesnay bu saatten sonra iptal olmaz arkadaşlar hiç sanmıyorum öyle olsa sınav yerlerine kadar belli olmazdı listeleri açıklar birakirlardi
-
neyse ben çalışmaya döneyim iyi forumlar
-
Facebook grublarında insan kaynaklarıni arayıp ertelenmesini talep edicek arkadaslar vardı , onlardan birisine cevap verildi sandım.
-
@sokrates12 bu kadar ısrarla arıyorlar sonunda iptal ettircekler yaa..ösym açıklama yapmış kısıtlamalardan kurum sınavı ve ÖSYM sınavlarına girenler muaf demiş Sınav belgelerni gösterdıkten sonra problem yok daha neyi arayıp soruyorlar sonunda vym gibi yaptırcaklar..kimsenin bir ay daha çalışamaya gücü kalmadı
-
İptal olamaz olmamalı yorulduk yıprandık. İptal olmasını istemek çok fazla bencillik ve isteksizliktir arkadaşlar. İptal olmayacak!
-
@mervenil vallahi öyle, yeter artık. Bazılarımız 4-5 senedir bu süreçte ayrıca. Sinir,stres, çevredeki rezil insanların lafları gına geldi artık.