2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şöyle bir ortamda sınavın ertelenmesini beklemek çok normal.
Vakalar bu zamanın 10'da biriyken evde ekmek yapıyorduk.
Yolculuk, onca kapalı ortam ve sonra tekrar eve dönüş konusunda aile büyükleri açısından tedirginlik yaşayan çok sayıda insan var.Kendi adıma konuşmam gerekirse; benim açımdan fark etmez
ama şöyle bir tabloda sınavın ertelenmesini temenni edenleri bencillikle suçlamak biraz acımasızca. Sonuçta tedirginliğin sebebi keyfi bir durum değil, gayet yüz yüze olduğumuz bir gerçek. -
Bu kadar İptal temennisi içinde olmayınız.
-
Kimsede sınavın iptalini kaldıracak psikoloji yok. Bende yok en azından Gerçekten sağlıkta önemli olan tek şey beden sağlığı değil ruh sağlığı da çok önemli. Sadece yapılması gereken farklı il merkezleri de ayarlamaktı. Bunu yapmadıkları için sınavı da iptal edeceklerini düşünmüyorum açıkcası ama kısıtlamalar sonrasında durum netleşir. Çalışmaya devam edelim.
-
Benim aklımda tek bir soru var. Sınava az bir süre kala testi pozitif olan biri sınava nasıl girecek ?
-
Su sınavı arayip iptal ettirirlerse yazıklar olsun . Virusmus oymus buymus girmeyin kardesım madem siz sınava . bekleyin 2 sene daha sagliginiz onemliyse . 6 senedir issizim bıktım ya . Ne olacaksa olsun artık ders görmek istemiyorum bu hepimiz ıcın boyle bence .
-
@bybredd kesinlikle ya. Kaç senedir bekliyoruz iptal olursa ne zaman gelecegi belli degil , ders ders ders bıktık usandık.Kac senedir zaten hakkımız yendi birde iptal olursa tümden rezillik
-
@bybredd arayanın sözüyle mi ıptal edecekler
-
Ertelenirse bu sınavı unutun arkadaşlar..
-
@urfaspor63 arayanın sözüyle değil de bu kadar ısrar edilirse yapacakları o dur eğer bu sınav iptal edilirse ve uzunca bir zaman yapılmazsa bu forumda kimse ağlamasın yani farketmez diyenler hiç ağlamasın
-
@swezy hocam kabineden çıkacak karara göre hareket edecekler, bu kimsenin insiyatifinde değil ki. Hele aptal bir kaç bebe aradı diye iptal edeceklerini düşünüyorsanız diyecek bir şey yok
-
Fark etmez dememden kastım; benim döneceğim yerde büyüğüm yok ama insanların kaygılarını da anlamak lazım manasında.
Yoksa hepimiz aynı boşluktayız. Ama döneceği evinde kalp hastası babası kanser tedavili anası için tedirginlik yaşayan insanları bencillikle suçlamak ağır bir tavır oluyor sadece. Yani bu o zaman girmesinler abi sınava denilebilecek bi husus da değil zira kimse istemezdi virüsle mirüsle kafayı kırdığımız şu günleri.
Ki belli kısıtlamaların olmadığı bir dönemde olsak yine eyvallah, şımarıklıktır deriz. Ama öyle de değil.
Arkadaşın söylediğine de katılıyorum, kimsenin söylemesiyle olacak bi şey değil bu zaten. Boşuna burada hakaretleşmeye gidiyor konular.
En nihayetinde uzun süreli toplu taşıma, farklı insanlarla bir arada konaklama, kapalı ortamda sınava girme gerektirecek bi süreç. Riskini ölçüp biçip karar verecek olan yine karar mercileridir.
Ki öyle bir karar çıkacaksa da demek ki gereklidir.
Farazi konuşuyoruz zaten hepimiz. -
@düdüklütencere
Yoksa 32 yaşımda sınav stresi çekmek meraklısı olduğum bi şey değil yani benim de yanlış anlaşılmasın. -
@yolosapiens kendini çok kötü hissetmiyorsa muhtemelen gidip test vermeyecek ve pozitif olarak sınava girecek
-
@dr-pyle Aman hocam ben soruyu sordum ama cevaplardan korktum. Ağrı'da, Hatay'da yaşayan ve pozitif çıkan biri nasıl girecek diye sorsam girmesin bana mı hasta oldu diyecekler herhalde
-
@yolosapiens Haklısın hocam Çıkmazdayız iki tarafta çok haklı yıllardır bu sınavlar bekleniyor ama diğer tarafta kronik rahatsızlığı olan çok arkadaşımız ve ailelerimiz var en azından virüs zirve yapmışken yapılmasın istiyorlar. Birbirimize hakaret sözleri etmenin bir manası yok iptal edecek olan veya sınavı yapacak olan bizler değiliz. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz.Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@yolosapiens ama sen fitili ateşledin millet artık pozitif pozitif sınava girecek
-
@dr-pyle maalesefki forumların kötü yanı bu oluyor ağzı dili olan herkes yazıyor konuşuyor kalitesiz ve üslupsuz çok insan var kontrol etmek mümkün değil . İptal olmasını isteyenin de istemyenin de muhakkak kendine göre haklı sebepleri vardır. Herkes birbirine saygı duymak zorunda. Herkeste bir sınav stresi belirsizlik kaygısı mevcut ve doğal olarak sinirler gerilmiş durumda fakat kimse kimsenin afrasını tafrasını HAKARETİNİ kaldıracak çekecek değil o yüzden saygı çerçevesinde tartışmayı bence öğrenmeliyiz
-
Yıllardır alım bekliyoruz alım geldi böyle bir dönemde alım olması aslında hiç birimizin tercihi de değildi zamanında olsaydı bu alım sonuçlar bu kadar belirsiz de olmayacaktı neyse ki onca zamandan sonra dış ve iç faktörler ne olursa olsun bu süreçteyiz . Nasıl ki bizim alım yapılsın haykırışlarımıza göre bu alımlar yapılmıyorsa 50-100 kişinin telefonla sınav iptal olsun diye iptal edilecek de bir durum söz konusu olamaz. Biz ne yaparsak yapalım hiç bir etki uyandıramıyoruz bu sebeple de boşuna yıpratmasın kimse kendini, bu sınav olacaktır Allah’ın iZniyle . Gazamız mübarek olsun arkadaşlar .
-
Yeni yasaklar geldi.. sınav iptal olmaz inşallah
-
İnsanların toplu şekilde etkinliklerinin önüne geçiyoruz, bu tür etkinlikler iptal ediyorlar. Sınavlar ne olacak yarın biri arasa kurumu keşke...