2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Earth11 sen neden milletin maas hesabını yapıyorsun. Benim ilk görev yerim İstanbul maasının yarısını kiraya ver diye bir şey yok. Benımle bırlıkte o donem 1000 kişi basladı ıstanbulda kimse maasının yarısını vermedi. Paraya ihtiyacı olanlar ıkı kısı eve cıktı. Biraz uzakta oturdu ama yinede geçimini sağladı. Beyler bayanlar herkesin bütçesine göre İstanbulda ev var. Kimse gecinemem diye endişe etmesin. Allah dagına göre kar verir. Çalışmaya devam edin
-
@LioN lütfen son saatlerde kimsenin etkisinde kalmayınız arkadaşlar. Tercihlerinizi gönlünüze göre sıraladıysanız içiniz rahat bir şekilde hakkınızda hayırlısını temenni edin.
-
@koskorodo bizim sinavla mi ilgili acaba
-
@LioN Ben bu forumu daha önce bilmiyordum ve gördüm ki çok tesir altında kalıyor insanlar. Cevap vermeye tahmin yürütmeye korkuyor insan en iyisi susup beklemek kimse kimsenin vebaline girmemeli diye düşünüyorum.
-
@havageymtaksim mecidiyekoyde 2000 kira haa ise uzak olsun ev kirasi düşük olsun diyorsanız orası ayri:) içinizden geleni yazin
-
@havageymtaksim 18 gün önce Sayıştay forumunda ben fabrika da çalışıyorum demişsin.. ücretsiz izine çıkayım mı diye birşeyler sormuşsun..ben mi yanlış okudum öyleyse kusuruma bakma
-
@Earth11 valla kiralar her yerde pahalı aydında bile doğru düzgün evler 1500 tl den başlıyo
-
@Earth11 dostum biz 3 arkadaş ilk tercihe İstanbul yazdık, olur da kazanırsak hepimiz aynı eve çıkıcaz. üniversiteyi İstanbul'da okudum, yine 3 kişi kalıyoduk evde o zaman aylık 1500 liraya geçiniyodum. şimdi 5000 lira alırsak kişi başı 1000 lira eve versek 4000 ile hayli hayli geçinirim. eğer atanırsam haber ver ben de kahve üstüne waffle falan ısmarlayayım. sonra da gelirsin bizim eve seni kpss çalıştırır yüksek puan almanı sağlarız, seneye alım olursa 76 yerine 80 üzeri alır rahat rahat İstanbul yazarsın
-
@rmznsymn 87,5 İLE başvurumu yaptım arkadaşlar. beni başvurmak zorunda bırakan Halkbank utanır mı? sanmam..
-
Kazandık sanki de kira derdine düştük işim olsun da varsın 2000tl kiraya gitsin
-
@ertyy emlakçı tanıdığım olmasa haklisin derim:) 800 liraya anadolu da pasalar gibi yaşarsın:) kral dairesinde yaşarsın.. istanbulun market alışverişi bile pahalı:) bebek semtiyle esenler semtindeki market fiyatları ayni mi:) gerçek bunlar ama isteyen istediği yeri yazsin
-
@rmznsymn artık sizin elinizden gelen bir şey yok siz yeteri kadar duyarlı davranıp beklediniz bu ince düşünceniz için kendi adıma teşekkür ederim herkes sizin gibi olsa keşke hakkınızda hayırlısı olsun
-
bu tercih bana üniversite tercihlerimi anımsattı. pdr yazacaktım tercih yaparken maliye yazıp gelmiştim arkadaşlar ile okumk için. şimdi de Ankara yazacak iken 1. sıraya gittim farklı bir şehir yazdım nasib gerçekten farklı bir olay
-
@Antimülakat usdat forumu 2 saatliğine kitleme ihtimalinin varmı kritik saatler içinde
-
Bu son günlerde yazılanları okuyup bugün tercih değiştirdim bende.'Yüksek puanlı iki arkadaşım ve ben' diye başlayan cümlelerin ve yorumların amacı soranlara doğru cevap vermek değil de vazgeçirmekse inşallah nihai hedefiniz olan o sınava girersiniz..sınav sonuçları da size başkalarıyla bu kadar ilgileneceğime bir soru daha çözseydim dedirtir.. gerçek fikrini söyleyen, yardımcı olmak isteyen,temiz niyetiyle emek veren,bir sürü zorluk olsa da vazgeçmeyen herkesin işi rast gitsin insallah.
-
@havageymtaksim İzmir yazıyorum hemen.
-
@wizard cümlemizn inşallah bu zorlu süreçte herkes yoruluyor, mülakatlardan elenip elenip tekrar o dersin başına oturabilmek gerçekten büyük bir psikolojik savaş örneği benim 3,5-4 sene oluyor bu maratondayım daha ne kadar koşacağız bilemiyorum. hayırlısı ile tez vakitte bitişi görürüm umarım
-
@rmznsymn valla öyle 3. Guy mulakati olacak girersek biktim notlari okurken bir igrenme geliyor . Her nasip vaktine esir diyoruz hayırlı olsun kardesım .
-
@rmznsymn inşallah beklediğinize değer her şey hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
@redsoldier ohh be istanbulu yazan 4 kişi daha var saygılar..