2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere basak titizliği varda o yüzden dedim:)bak sen sapiens gibi değilsin:))ici dolusun anlarim ben:))ama uzatmamak lazım ters gitmemek lazim su sayfayı cingeneler zamanina cevirdik uzun uzun yazma nolur gözünü seveyim yazınca bisey değişmiyor,ters gitme gözünü sevdiğim....
-
@earth11 Güldürdün dostum. Ben de artık bi son vermelerini hem hayırlısı035 e hem düdüklüye yazdım ileti olarak ama düdüklü saldırdı bana
-
bir kere şu virüs var bize geçer o yüzden sınav yapılmasın safsatalarini geçin .siz otobüse binmiyor musunuz ? Markete gitmiyor musunuz ? evden dışarı adım atmıyor musunuz ? siz böyle düşünüyorsaniz vergi dairesi görmüş biri olarak soyleyim yarın bi gün ise başlayınca ağlarsınız .Şu dönemde vd ler açık ve çoğu vd vardiya yapmıyor .İnsan seli oluyor .o zaman istifa mı edersiniz .Bu kadar narin olmayın. vd müdürüne benim ailem var onlara bulaşır ben ise gelmem mi diyeceksiniz .istanbul da baslayacak arkadaşlar otobüse binmem mi diyeceksiniz .
Sınavın ertlenmesini isteyenleri dürüst bulmuyorum .bir tanıdığım ailesinde kronik hasta olmasına rağmen hakimlik sınavına geldi ankara ya .10 gün odasından dışarı çıkmamış ve kendinde de bir şey çıkmaDı .pekala siz de kendinizi izole edebilirsiniz .
Şu iibf mezunu kadar çakal bir sınıf görmedim .işi gücü manipülasyon.Yıllardır ne yalanlar gördü bu gözler . -
@ekeblad
haydaaaa yine nereye geldikarkadaşım bir izah etsene bana bunca sınavın nasıl yapılacağını ?
-
@düdüklütencere dostum senin yüzünden düdüklüde pişen hiçbir yemeği yiyemez oldum
-
birincisi, siz sadece gelir uzman yardımcılığı kurum sınavı özelinde düşünüyorsunuz sanırım. aralık ayına ait 10'dan fazla sınav ertelenmiştir.
ikincisi, markete gitmek evden dışarı adım atmak falan sürekli ankaraya git gelli bi sınav sürecinden çok uzak şeyler.
sınavın ertelenmesini istemek gibi yanlış bir tanımlama yapıyorsunuz ayrıca, kısıtlama kararlarının çıkması ile birlikte sınavların erteleneceği de aşikar bir hal almıştı zaten, yalnızca buna ek olarak böyle bir ortamda sınavların ertelenmesini doğru bulanlar ve hayır yaaaa ertelenmesinciler vardı.
bir de bu başlıkta gözümde sanki salyalar saçarak etrafa saldırıyormuş gibi canlanan bi çok arkadaşı başka ilanlarda göremiyorum, 7 yıllık emekten bahsedeni mi dersin, çok bıktık ders çalışmaktan emeklerimiz diyeni mi dersin ama sanki bundan ziyade olsun da bitsincilermiş gibi gelmeye başladılar. şahsi zorluk, engel ve yaşam şartları sebebiyle yalnızca gelir uzmanlığına bel bağlayacak puanı alabilmiş arkadaşları tenzih ederek söylüyorum.
-
@azalan-terimler çok güldüm ya duduklude güzel yemekler piser ama
-
@azalan-terimler
Başkan zaten çok da bi esprileri yok ya. Misal nohut, önceki geceden ısla beklet süzdür öbür akşam at tencereye salçasını kavur suyunu ekle bilmem ne.. 2 gün boyunca uğraşmışsın gibi. ama en sonunda ulaştığın şey nohut yani en neticesinde. eyvallah güzel yemek ve çok şükür güzel bir nimet ama fayda maksimizasyonu açısından pek de mantıklı bir tercih değil. boşver yani bahane olmuş, tereyağında 2 yumurta devam. -
@düdüklütencere yorulmuyor musun
-
@earth11
imanım gevredi ne diyosun -
hadi arkadaşlar her iibfliye bir ferrari etkinliği yapalım
-
Mantıksız ama önemli olan çok kişi olursak verirler.
-
@düdüklütencere sen ne boş insansınya
-
@düdüklütencere yapılsaydı biterdi .
-
@düdüklütencere fazla master şef izleme ders çalış ki sonra da ağlama sınav yapılmasın ertelensin diye.
-
@frank
arkadaşlara yaptıkları etkinliğin mantıksız olduğundan bahsettiğimde biz en azından bir şeyler yapıyoruz mücadele ediyoruz demeye başladılar.sanki bir şeye mücadele denebilmesi için mantık gerekmiyormuşcasına
tuğla gibi entri döşemektense artık derdimi böyle anlatıyorum.
hadi ferrari etkinliği yapalım.
-
@düdüklütencere ya öyle değil iste düdüklüm, nohutlu yemeğim, patates pürem dinle bak:)).ses önemli, bos bos beklemek çok önemsiz.önemsiz yahuu kurban olduğum su etkinliklere zit gitme yavv(yazarken kahkaha atiyorum ulan düdüklü ne hale soktun bizi'
-
@azalan-terimler
benim ihtiyacım yok yarın yapılsa geçerim. 32 iktisat 33 hukuk yapmış adamım. gk-gy'min olmaması ve 17 gibi berbat bir muhasebe netiyle bile puan almış adamım. ki gk-gy gerekmiyor artık sadece muhasebem hallolsaydı derece vurcak bilgiye sahiptim diğer alanlardan. onu da hallettim çok şükür bence siz korkun benden -
@düdüklütencere nerde giriyon düdüklü sen sınava
-
@earth11
gocaeli, zonguldak yoktu olaydı zonguldak yazcaktım hadi zonguldak ilana çıksın etkinliği yapalım.